Pink MahogHany parfümház

Ritkán van esélye az ember (lányának) arra, hogy egy új niche parfümház debütálásának szem – és “orrtanúja” legyen. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Pink MahogHany első kollekciójának pár parfümjét kipróbálhattam, hála Chavalia Mwamba (C.D.M) márkatulajdonosnak, aki küldött nekem egy kis ízelítőt az új illatokból.

Pink MahogHany logó

Mivel egészen fiatal a Pink MahogHany, kevés információval szolgálhatok a márkával kapcsolatban. Független, niche márkaként a Pink MahogHany célja olyan emlékek létrehozása melyeket a  férfiak és nők újra és újra szeretnének átélni, létrehozni.

“Mikor volt az utolsó alkalom, amikor a memóriáját beindította az, amit érzett? Folyamatosan különböző illatokkal érintkezünk. Néhány ezek közül a gyermekkor kedves emlékeit, múltbeli kapcsolatokat hozzák vissza, vagy éppen egy olyan helyre vezetnek minket mentálisan, ahol régen voltunk. Bármi legyen is az emlék, mindenki egyetért abban, hogy egy kivételesen kellemes illatnak csábító hatalma van, bevonzza és pozitív elmozdulást okozhat egy egyébként beteljesületlennek napban.”

Pink MahogHany parfüm
Pink MahogHany parfüm

The SignaTure

Az uniszex illat üde, friss jegyekbe oltott enyhén édes illata a Pink MahogHany történetét eleveníti fel. Kifejezetten élénk illat, már-már rágógumi édes ízét idézi, pici fűszerettséggel, füstösséggel.

Sunrise 

A Temps kollekció egyik darabjaként nőknek szóló napon érlelt narancs illatán alapul.

Ethereal Transluscence

Szintén a Temsp kollekció része, uniszex illat, “bíbor fák” és harmat fúziója, mely szikrázóan friss citrusos jegyekkel, és puha fás akkordokkal a zöld és gyógynövényes illatokat erősíti.

French Cuffs

A Trendsetter kollekció első darabjaként megmutatja a férfiak csábításának megfelelő eszközét: egyedülálló feromonként hatva  a női orrokra, füstös jegyei a pimaszul lezser férfi fegyvere.

A Pink MahogHany parfümökről, és a márkáról bővebb információt a márka hivatalos oldalán találtok: pinkmahoghany.com, valamint a twitteren és a facebookon is rákereshettek!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter