Clean parfümök a Marionnaudban!

Fantasztikus hírem van! A tisztaságillatok szerelmeseinek most nem kell minden követ megmozgatni, hogy hozzájussanak a kategória best of darabjaihoz, hiszen októbertől a magyarországi Marionnaud parfümériákban már kaphatóak a Clean illatok legjobbjai, mint az Air, Warm Cotton, Cool Cotton és Rain.

Hogy kinek ajánlanám röviden a Clean parfümöket? Nos, a neve is mutatja, hogy ezek a parfümök egytől egyik igazán tiszta illatok. Legtöbbjük a frissen mosott ruha illatát idézi fel, vagy éppen az eső utáni friss levegőjét. Kedvencem tőlük a Provence, amely üdítően friss levendulás illat, valamint a Warm Cotton, ami színtiszta vasalt póló illat és a Fresh Laundry, a frissen mosott ruha illata. Akik nem viselnek el nehéz illatokat magukon, vagy megfájdul a fejük minden parfümtől (vagy éppen kismamák, és rosszul vannak az erős illatoktól), azok mindenképp tegyenek egy próbát a Clean parfümökkel. Nagyon jó árfekvésű parfümök, a 60 ml-s változat 12.000 Ft körül van.

Ha szeretnétek a Clean illatokról mindent megtudni, akkor kattintsatok egy régebbi posztbejegyzésemre, ahol részletesen írok a márkáról és az addig megjelent illatokról. (itt pedig az alábbi Clean illatokról olvashattok: Skin, Ultimate, Fresh Laundry)

Itt megnézhetitek a kínálatot: https://www.marionnaud.hu/marka-szerint/clean-1/

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter