Clean Ultimate – parfümkritika

Két hete olvashattatok a Clean egyik legkeresettebb parfümjéről, a Fresh Laundry-ról, most pedig egy másik közkedvelt darab kerül terítékre, az Ultimate. Hm, “Végső” – érdekes név egy parfümnek, de mit is jelent Clean nyelven ez az Ultimate – Végső szó. Nyilván nem végső parfüm, hiszen az Ultimate 2004-es megjelenése óta számos új Clean illat jelent meg, sőt ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a legelső Clean Fragrance 2002-es debütálása után pár parfümkitérővel már kézbe is vehették a tisztaságillat-rajongók.

clean ultimate

Tehát akkor miért Ultimate? Nos, szerintem azért, mert még éppen a tiszta-friss-szappanos és a zöld-virágos illatok határán mozog, kicsit ide és kicsit oda is tartozva. Nem a  megszokott metszően szappanos Clean illat, mégis friss, és nem a megszokott virágos illat, mégis nőies és izgalmas. Mert ha ki kell emelni egy hibát, melyet a Clean illatokkal együtt szoktak említeni, az az unalmas szappanos illat. Mondhatnánk, mi szappanillat-rajongók, hogy már akinek, de aki végigpróbálja a Clean repertoárját, bizony rájön, hogy ezek az illatok valóban “cleanek” azaz tiszták. Az Ultimate valahogy kicsit ebből a sorból emelkedik ki (semmiképpen sem lóg ki), azzal, hogy gyönyörűen lehalkított fehér virágos akkordot kapott a rózsa-citrus-pézsma mellé. Tubarózsa, jázmin, gyöngyvirág és neroli még soha nem volt ennyire visszafogott, a levendula pedig igazán nőies oldalát mutatja.

Én szeretem, próbáld ki te is!

Az Iparfüméria.hu oldalon megrendelhető!

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter