Clean Skin – parfümkritika

Soha nem titkoltam, hogy nagy Clean rajongó vagyok! Fanyalgók ide vagy oda, igenis van létjogosultsága ezeknek a tiszta illatoknak, remek alternatívát nyújtanak azok számára, akiknek túl sok vagy nehéz vagy éppenséggel elviselhetetlen az erőteljes fűszeres vagy virágos-gyümölcsös illatkavalkád, és meglepően sokan vannak, akik egy diszkrét, visszafogott illatra szavaznak egy jó kis fűszerbomba helyett, ezt el kell fogadni. Nos, a Clean parfümök igazi kánaánt jelentenek a diszkrét, visszafogott, szó szerint tisztaság illatot kedvelők számára, ebben a posztban már bővebben elemeztem az egyes Clean parfümöket, most következzék az egyik legújabb darab, a Skin!

Clean Skin
Clean Skin

Skin, azaz Bőr…igen, ez az illat nem más, mint egy végtelenül diszkrét, visszafogott, lágy, bőrre simuló – azaz szinte második bőrként illatozó puhaság. Lágy, selymes, meleg pézsma maga az illat, megbolondítva visszafogott, éteri virágos akkorddal.

Nehéz hosszasan írni erről az illatról, nem azért, mert érdemtelen, hanem mert nincs benne semmi fakszni, semmi sallang, ez az illat az, ami: egy üdítő tusolás utáni tiszta bőr mindennél szebb illata.

tiszta bőr

 

Eddig kapható volt itthon is, sajnos már nem..érdemes figyelni, és beszerezni!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter