Lanvin L’Homme – parfümkritika

Minden férfi parfümgardróbjába kell egy igazi klasszikus darab, amely bármilyen időben, helyzetben megállja a helyét, amely diszkrét mégis határozottan férfias aurát kölcsönöz viselőjének, és nem utolsó sorban, a női nem orra számára is vonzó! Nos, pontosan ilyen a Lanvin L’Homme, a nagy múltú Lanvin ház örök érvényű férfi parfümje. Nem különleges, nem eget rengető parfüm, de nem is kell, hogy az legyen, hiszen saját tapasztalatból tudom, hogy az ember fia és lánya sok parfüm “kilengés” és parfümdivat behódolás után mindig jólesően a klasszikus parfümökhöz nyúl, ha már elege van a sok újdonságból.

lanvin l'homme

A Lanvin L’Homme összetevőiben is a klasszikus férfias vonalat képviseli: igazi fás-pézsmás illat, mesésen friss és áttetsző aromákkal. A fejjegyben lévő friss, és üde jegyek (bergamott, mandarin) a levendula isteni illatával és a neroli púderesebb jegyével már a parfüm nyitányában felvezetik azt az elegánsan üde vonalat, mely a parfüm egészére érvényes. A szívjegy fűszerei (kardamom, bors) csak kiemelik ezt a friss vonalat, enyhe pikantériát kölcsönözve nekik, szerencsére nem túl nagy hangsúllyal. A zöld fűszerek (menta, zsálya) fanyarkás akkordjai a puha, száraz fás és pézsmás alapokkal és a csipetnyi vaníliával tökéletes egyensúlyban bontakoznak ki a kifújás utáni negyed órában.

A Lanvin L’Homme tipikusa az a parfüm, melyet nem érdemes csupán a fejjegy alapján elítélni, azaz kifújni a tesztpapírra és rögtön megszagolva ítéletet mondani: akinek van türelme kivárni, míg a szívjegy és az alapjegy összetevői szépen összemelegednek, annak egy igazán komfortos, férfiasan elegáns illatélményben lesz része!

Lanvin_L'_Homme_üvegNem utolsó szempont, hogy a Lanvin parfümök kifejezetten jó ár/érték aránnyal bírnak, szóval érdemes egyet, kettőt beszerezni! 🙂

Akár itt: az Iparfüméria.hu internetes parfümériában, ahol 5790 Ft-tól már megvásárolható egy üveg L’Homme!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter