10 éves a Puredistance!

Európa egyik legexkluzívabb parfümmárkája, a Puredistance idén ünnepli fennállásának 10 éves évfordulóját! 8 exkluzív illat, melyekről már olvashattatok a blogon, mivel olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy Budapesten is elérhető a Le Parfum-ben a teljes Puredistance kollekció.

Puredistance Visual

Bevallom nektek, igen közel áll a szívemhez a Puredistance, mert egy rendkívül szerethető márka, és azok az emberek, akik a márka mögött húzódnak, elbűvölőek és igazán szívünkön viselik a Puredistance sikereit. Profizmus, eltökéltség, szakmai alázat, kreativitás és közvetlenség jut eszembe, ha a Puredistance-re gondolok, és bár egy ilyen kaliberű márkánál az exkluzivitás nagyon lényeges, mégis olyan kedvesség és közvetlenség árad minden egyes kontaktból felém (és a social media-n keresztül mások felé is), hogy azonnal a szívembe lopták magukat. Immár 8 illaton keresztül megtapasztalhattuk, mi is a Puredistance célja: olyan magas minőségű illatokat alkotni, melyek a parfümkészítés legmagasabb szintjét képviselik, viselőjük pedig valóban gyönyörködhet az illatok teremtette hangulatban.

puredistance-master-perfumes-sheiduna-handmade-leather-ga07-470x626

Milyen szívhez szóló ajándék a márkától az, hogy megköszönték számos parfümistának, bloggernek, hogy az elmúlt 10 évben jó hírét vitték parfümjeiknek, így a legjobb írásokat egy csokorba szedve Puredistance Review Book-ban elküldték hálából? Nagyon büszke vagyok arra, hogy egyedüli magyarként két cikkem is szerepel a könyvben, és arra is, hogy a márka méltónak talált arra, hogy együttműködjön velem évek óta. 🙂

parfümblog puredistance reviews
Az egyik poszt angol nyelvre lefordítva

Személyes kedvencet nehéz a kollekcióból választani, mindegyik illat más miatt érintett meg, de mégis a White az, amely igazán én vagyok. De gyakran kitör belőlem Antonia a maga lehengerlő eleganciájával, és olykor I vagyok, amikor egy igazán komfortos, letisztult illatra vágyom.

Itt olvashatjátok el a Puredistance illatokról szóló posztokat:

A márkáról

Puredistance Sheiduna

Puredistance White

Puredistance Black

Puredistance I

Puredistance Antonia, Opardu, M

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter