Puredistance

Puredistance_Logo

Napjaink egyik legexkluzívabb parfümmárkája, a Puredistance valódi luxus, exkluzivitás és időtálló elegancia megtestesítője. A független niche parfümcég igazi mester parfümöket kínál, melyeket mester parfümőrök álmodtak meg, mindezt hihetetlen szépségű és exkluzív üvegben, csomagolásban. Nem csak szemet gyönyörködtetőek a Swarovski kristályból metszett parfümtartók, hanem igazi, az orrnak szinte felfoghatatlan 25% és 32 % töménységű parfümöket tartalmaznak.

Puredistance Visual

“Puredistance számomra egy utazás az esszenciába. És az esszenciában rejlik a szépség. Az a fajta szépség, mely időtálló.”

Jan Ewoud Vos
Jan Ewoud Vos

Jan Ewoud Vos, a márka alapítója fogalmazta meg így a Puredistance lényegét, és a világ legjobb parfümőreivel karöltve azt a fajta művészi szemléletet viszi bele parfümjeibe, melytől a Puredistance parfümök valóban a legexkluzívabb illatok közé tartoznak. Annie Buzantian parfümőr kreálta az első parfümöt, mely Puredistance I néven jelent meg 2007-ben. Annie Buzantiannak olyan csodás illatokat köszönhetünk, mint az Estée Lauder Sensuous, Pleasures vagy Marchesa Parfum d’Extase. A Puredistance I egy valódi modern klasszikus, és egyben intim vallomás, mivel ezt az illatot kifejezetten magának tervezte a parfümőr, mint egy privát mesterművet.

Annie Buzantian
Annie Buzantian

Szintén Annie Buzantian orrát dicséri a márka második illata – Antonia – mely egy meseszép zöld-virágos illat buja és meleg szívjegyekkel, melyek kellően gyengédek is. 2010-ben a zseniális orr és mester parfümőr Roja Dove által megalkotott Puredistance M jelent meg,  mely egy átütően orientális, bőrös ciprusos illat.

2012 az Opardu éve volt, mely a régmúlt idők mesés gazdagságát és a valódi románcot idézi elképesztően erőteljes virágos és fás jegyeivel.

Puredistance-OPARDU-08B-HR

2013-ban pedig lélegzetvisszafojtva várta a parfümrajongó közönség az új Puredistance illatot, mely alig pár hetes debütálása óta már most legendának számít a maga titokzatos bájával, érzéki és elegáns stílusával. A Puredistance Black  parfümöt Antoine Lie (8 88, Armani Code, Arden Beauty, Etat Libre d’Orange illatok, Kenzo parfum D’Ete, Crystal Noir) parfümőr alkotta meg Jan Ewoud Vos koncepciója alapján, melynek lényege kreálni egy olyan illatot, mely rejtelmes, szinte árnyékként követi viselőjét, mint egy halk suttogás úgy fedi fel érzéki és elegáns báját. Elég csak megnézni Antoine Lie előző munkáit, már ezekből sejthető, hogy valami igazán egyedi és izgalmas illatot kapunk.

Puredistance-60ML-Black-02-HR

A Puredistance parfüm exkluzivitását növeli a márka filozófiája, miszerint egy jó illathoz idő kell, így egy-egy új parfüm megjelenése között akár több év eltelhet. A Puredistance parfümökről bővebben lehet olvasni a márka weboldalán, illetve személyesen is ki lehet próbálni a Le Parfum Croisette-ben Budapesten.

Hamarosan bővebben olvashattok a Puredistance meseszép illatairól itt a Parfümblogon!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter