10 csodás bazsarózsás parfüm

A pünkösdi ünnepkör egyik szimbóluma, és a május-június egyik legbájosabb virága a pünkösdi rózsa, bazsarózsa vagy peony. Bolondulok a bazsarózsa hatalmas és eklektikus szirmaiért, ártatlan illatáért, és rajongok a bazsarózsás motívumokért. Szóval erős a vonzalom:) Mivel a parfümök világában a rózsa királyi helyet foglal el, kistestvére, a bazsarózsa is meglepően sok parfümben jelen van, kisebb-nagyobb szereppel felruházva. Ha púderes, tiszta, ártatlan illatra vágyunk, az biztos, hogy ha bazsarózsát tartalmaz, már jó helyet keresgélünk. Nem csoda, ha menyasszonyi csokrokba előszeretettel kötik ezt a bájos virágot, és menyasszonyi parfümként használják a bazsarózsás illatokat.

Az alábbi 10 parfüm azokat a bazsarózsás parfümöket tartalmazza, melyeket most a legjobban kedvelek. Természetesen a Ti kedvenceitekre vagyok a legjobban kíváncsi!

Chloé Eau de Parfum

Negatív-pozitív kritikák ide vagy oda, én teljese belemerültem a Chloé rózsás-púderes csodájába. Szeretem és kész:)

Guerlain Idylle

Nagyon elegáns, nagyon klasszikus illat, melynek van mélysége, tartalma és mondanivalója. Tökéletesen bontakozik ki a bőrömön, szép alkotás.

YSL Parisienne

Modern párizsi lányka bohém, sziporkázó és vagány mellékzöngével. Tavaszi, boldog napokon felüdülés viselni. Extrém változatáról itt olvashatsz!

Histories de Parfumes Vert Pivoine

Tökéletes virágoskert francia módra. Apró kis “csavarokkal”, izgalmas akkordokkal, tetőtől talpig nőies illatfelhővel. Ismerd meg a többi Histories de Parfums illatot itt…

Lanvin Eclat d’Arpege

Annyira bájos kis illat, tele derűvel, optimizmussal. Könnyű, légies viselet, engem Prágára emlékeztet🙂

Stella McCartney Stella in Two Peony

S. McCartney Stella sorozata kifejezetten a bazsarózsára épül, mindegyik nagyon tetszik, de a Two Peony különösen jól eltalált intim, púderes parfüm.

L’Occitane Peony

Könnyed, áttetsző illat, tiszta bazsarózsa. Néha ennyi is elég!

Jo Malone Peony & Moss

Anglia egyik kedvence a bazsarózsát a mohával keverte, így egy izgalmas, kifejezetten testesebb bazsarózsás illatot próbálhatunk ki. Bátrabbaknak kifejezetten ajánlott.

Bond No.9 Chelsea Flowers

Virágözön tölgymohával és szantállal valamint vetiverrel: rózsás illat kicsit másképp megbolondítva ehhez a Bond No.9 parfümház ért a legjobban!

Flora by Gucci

Mivel a Kedves lepett meg vele pár éve, egyből szerelem lett (enélkül is tetszene) a kis virágcsokor Gucci módra. Roppant intim, bőrre simuló illata egész nap kitart, és feldob.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter