YSL Parisienne L’Extreme – parfümkritika

Akinek túl légies a Parisienne, annak a Parisienne L’Extreme tökéletes választás lehet.

Már egy fél éve vadásztam a Parisienne L’Extreme után, sajnos nem tudtam kipróbálni, pedig nagyon izgatta a fantáziámat. A “sima” Parisienne edp-t szeretem, bár tudom, hogy nem egy korszakalkotó parfüm, tavasszal, amikor megrohannak a romantikus érzések, jó érzés a Parisienne lágy, légies rózsás illatába burkolózni. Épp a könnyű, lágy illat miatt vártam a L’Extreme változatot, mert reméltem, hogy egy felturbózott, mélyen szexis rózsás illatot kapok, ami nem megy el a púderes-tiszta illat felé.

No, első benyomásom az volt, hogy igen nagyképű elnevezés a L’Extreme a Parisienne esetében. Nem azt kaptam, amit vártam, de rájöttem, hogy nem is baj. A L’Extreme épphogy erőteljesebb, mélyebb illat, mint az eredeti edp változat. Nagyon jót tett neki, hogy a viola és a szarvasbőr bekerült az összetevők közé, ettől egy kis rafinériát kapott az amúgy romantikus illat. Érettebb, mélyebb és “sötétebb” lett a Parisienne, de még így is a nehéz illatokhoz szokott orroknak túl puha és szellős. Diszkréten van jelen a bőrön, nem harsány vagy tolakodó, így azoknak lehet nagy kedvenc, akik a hétköznapokban is stílusosan, elegánsan szeretnek megjelenni, de a szokásos karcos nehéz vagy aldehides illatok helyett valami szelídebbet keresnek.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter