Eclat d’Arpege – a romantika illata

 

Lanvin 2002-es illata, az Eclat d’Arpege nagy rajongótábort tudhat maga mögött (melynek én is tagja vagyok:), ami nem csoda, hiszen egy tökéletesen megkomponált, könnyed virágos illat. Ritkán tapasztalható, hogy a virágos összetevők ilyen harmónikusan, lágyan bontakozzanak ki egymás mellett, egyik sem harsogja túl a másikat, sehol egy karcos mellékszál vagy tolakodó összetevő.

Az illat fejjegyei az orgona és a citromlevél egyszerre friss és édes aurát varázsolnak, a bazsarózsa és a barackvirág a fejjegyben igazi romantikus hangulatot ad, amit az alapjegy pézsmás-ámbrás-cédrusos jegyei kellőlépp megalapoznak, kellő mélységet adva a parfümnek. Így egy hihetetlenül finom, lágy, simogató illatfelhőt kapunk, ami tavaszi, nyári hétköznapokra ideális viselet. Sokan Dolce&Gabbana Light Blue-jához hasonlítják, ami részben igaz: talán az első benyomás emlékeztet az előbb említett parfümhöz, de az Eclat d’Arpege lágyabb, bújósabb illat. A parfüm üvege is letisztult, gömbölyű forma, lágy lila színben. Romantikus, nőcis hölgyeknek érdemes beszerezni egy üveggel, itt:www.parfumcenter.hu



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter