Viktoria Minya Hedonist Cassis – parfümkritika

Vannak a parfümök, és vannak azok az illatok, amelyek elementáris erővel letaglóznak, régmúlt, kissé megfakult emlékeket idéznek fel, és kacagásra késztetnek. Nos, nekem ez az új Hedonist Cassis.

Hedonist-Cassis-500-x-500px

Bevallom, semmilyen előzetes tudásom nem volt a Hedonist Cassis-ról – nagyon sok tennivalóm volt az elmúlt időszakban, és csak fél szemmel láttam, hogy megjelent az új illat – így amikor közel egy hete megérkezett a mintacsomagom egyenese Párizsból, akkor vadul rávetettem magam a Cassis mintára. Ó, anyám. Az első reakció valahogy így hangzott. Aztán mosolyra húzódott ajkakkal csak bólogattam, hogy ez igen, ez az! Semmihez sem fogható, mégis úgy érzem, hogy ezer éve ismerném, tiszta, bájos, elbűvölő és éteri, benne az örök fiatalság esszenciája.

Viktoria Minya mintakollekció
Viktoria Minya mintakollekció

Aztán szép lassan végiggondoltam az eddig Hedonist illatokat, keresve az új darab helyét, és nálam a dobogó felső fokán végzett – legnagyobb meglepetésemre! Az első illat, a Hedonist minden, ami egy tökéletes nő tárházában fellelhető: elegáns, erőteljes, érzéki és elbűvölő egyszerre. A Hedonist Rose könnyed, és egyben érzékeket megdelejező illat, míg a Hedonist Iris olyan mint egy puha krém, mely a luxust, a különlegességet idézi. Viktoria Minya, azaz Minya Viktória – aki még nem ismerné, magyar származású, Párizsban tevékenykedő parfümőr – előtt fel volt adva a lecke, hogy hogyan vezeti tovább a Hedonist élet igenlően izgalmas vonalát, és sikerült egy igazán egyedi megoldással egy plusz csavart belevinni a sorozatba. Mert mi is a Cassis? A maga törékeny, légies és elbűvölően zamatos illatával valóban megtestesíti azt a fajta hedonizmust, amit azok élnek át, akik az életet valóban megélik, mindig pozitívan és derűsen tekintenek a nap elé, soha nem törnek le, ha akadályt görget eléjük az élet, csak arra fókuszálnak, hogy élni jó! Teljesen magaménak érzem ezt a filozófiát, éppen ezért ütött szíven ez az illat, mert az én életemhez pontosan ez passzol!

HEDONIST-CASSIS_box_500A Cassis egy kerek, élettel teli zöld illat, melyben a frissen kaszált fű, metszően friss illatát a feketeribizli kivonat szó szerint meggömbölyíti – az én orromnak gyöngyöző akkord. Bolgár rózsa tiszta és mély aromája visz eleganciát és nőiességet a vidám illatba, melyet nagyon fondor módon száraz, meleg és komfortos jellegű cédrusfa alapjegybe ágyaztak – rajongok ezért a meleg-száraz-fás illatjegyért, gyönyörűen ül fel a bőrre és a kezdeti kicsattanóan élettel teli gyümölcsös felhangok után mosolyként ragyogja be viselőjét és azt suttogja: élni jó!

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy már itthon is hozzájuthatunk Minya Viktória illataihoz a Neroli parfümériában, ráadásul most karácsony előtt érkezett friss szállítmány, ha van időtök, térjetek be a Neroliba és próbáljátok kis őket!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter