Viktoria Minya Hedonist Rose – parfümkritika és nyereményjáték!

Tegnap kezdődött el a Parfümblogon a négy napig tartó Minya Viktória nap – részleteket itt olvashatsz az előző posztban! Ma a csodás Hedonist Rose van terítéken.

Hedonist-Rose-1

“A Hedonist sorozat másik legújabb illata egy szenvedélyes rózsacsokor, ami egyértelműen követi a kollekció alapelvét: minden tagja nemesebbnél nemesebb nyersanyagokból épül fel, miközben az érzéki örömöket is megjeleníti. A Hedonist Rose-t a nyersanyagok királynője ihlette, a rózsaolaj, ami a maga tiszta, hibátlan pompájában sokszor túl erős a közönség számára, ezért Viktória a fehérbor és egy csipetnyi barack aromájával csillapította bódító illatát. Az ámbrás jegyek tovább lágyítják ezt az érzéki elixírt, ami a csábításhoz különleges fegyver olyan nőknek, akik tudatában vannak saját nőiességük páratlan vonzerejének. A nevéhez hűen, a parfüm egy csodálatosan kifinomultra csiszolt üvegben kerül bemutatásra, amik egyedülálló módon több száz valódi kristállyal vannak megtöltve. Az üveg maga egy kézzel készített fa dobozba van fektetve, melynek kialakítása a kígyóbőr érzéki látványát és tapintását idézi.
A Hedonist Rose összetevői: citrom, szegfűszeg, őszibarack, rózsa, ámbra, pézsma, vanília, és egy pohár hideg fehérbor.”

Őszibarack, egy csipet szegfűszeg, rózsa és egy pohár hideg fehérbor…ezek akár egy romantikus vacsora kellékei is lehetnének, de nem azok. A Hedonist Rose-ban mindez megtalálható mesterien keverve. A rózsa, mint parfümösszetevő az egyik leggyakoribb elem, gondolhatnánk, hogy újat már nehéz mutatni egy sokat próbált orrnak, mégis azt kell, hogy mondjam Viktóriának sikerült! A fehérboros jegy üde és szinte gurgulázóan kacagó módon robban be az orrunkba, elegánsan vezetve a rózsa tiszta illatát. Bár nem vagyok különösebben őszibarack-illat rajongó, a Hedonist Rose-ban kifejezetten tetszik a vaníliával párosított, szinte ízletes (magyarul gourmand 🙂 ) akkordja. A szegfűszeg éppen hogy csak leheletnyi pikantériát visz a pézsmával gazdagított illatba, mely mint tudjuk, a lehető legjobb párosítás a rózsa mellé. Érdekes megfigyelni az illat átalakulását amint elmélyül és elterül a bőrön, kész költészet ahogy a habzó bor és citrom sziporkázó akkordja utat enged a mély, érzéki, gazdagon fűszerezett rózsának.

Nem titok, így elárulhatom, hogy a Hedonist Rose-t a megjelenését követően szinte elkapkodták egyes országokban, ami nem meglepő! A szemet gyönyörködtető üveg (komolyan, ilyen csodálatos parfümös üveget még nem láttam) egy könnyed, és egyben érzékeket megdelejező illatot rejt. És ízig-vérig magyar! Van mire büszkének lennünk!

minya viktória parfümminta

?Egy nap egy VM illat? nyereményjáték!

Nagyon büszkék vagyunk Viktóriára és illataira, így most négy napon keresztül Minya Viktória napok lesznek a Parfümblogon, megünnepelve az első magyar parfümház sikerét! Nincs ünnep ajándék nélkül, ajándékot pedig most Ti kaptok, kedves olvasók Minya Viktóriától. 4 nap 4 nyeremény! Minden nap egy igazán szerencsés olvasó nyerhet egy luxusmintát a kollekció egyik darabjából, ez az aznapi játékban derül ki, hogy melyik illatot lehet megnyerni.

Mai nap nyereménye: egy luxusminta a nagy sikerű Hedonist Rose illatból.

Mi a Hedonist Rose parfüm különleges összetevője?

1. Fehérbor

2. Eper

3. Mandula

A nyertest pedig azok között sorsoljuk ki, akik elküldik a helyes választ azinfo@parfumblog.hu email címre valamint a facebookon megosztják ezt a bejegyzést és lájkolják Viktoria Minya és a Parfümblog.hu facebook oldalát.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter