A Madison Parfüméria karácsonyi ajánlata – karácsonyi shopping guide III. rész

Közeleg a karácsony, mindenhol ünnepi dekoráció és sokan már az ajándékokat keresik, kinek mit vegyenek. Természetesen a Madison Parfüméria is csupa fantasztikus karácsonyi ajánlattal várja az exkluzivitás rajongóit. Ezúttal azonban kicsit komplexebben nézzük meg miket is vehetünk a csodálatos Andrássy úti üzletben.

madison

Sőt mit több, nem csak kézzel fogható ajándékok vannak itt, ugyanis a Madisonnak van egy csodaszép kozmetikai szalonja is, két nagyon ügyes és kedves kozmetikussal és prémium minőségű krémekkel. Így aztán vehetünk ajándékutalványt kozmetikai kezelésre, de van itt bármely termékre levásárolható utalvány is, sőt a kettő ötvözete is, mely magában foglal egy kényeztető arckezelést szaktanácsadással, ezért pedig a kezelés mellé krémet is kaphatunk. Nemsokára a kezelésről is írok majd bővebben, de jöjjön most a többi karácsonyi meglepetés.

29903-2T

És ha már bőrápolás, akkor essen szó egy fantasztikus, nagy múltú termékcsaládról a Santa Maria Novella-ról. A Firenzei kolostor szerzetesei gyógynövényekből készítettek krémeket, balzsamokat, melyek 1612-re olyan népszerűek lettek, hogy a nyilvánosság előtt is meg kellett nyitniuk patikájukat. A régi formulák megmaradtak, csakúgy, mint a kézműves termékekre jellemző minőség és a csodás csomagolás. Termékeik között szerepelnek arckrémek, testápolók, fürdőolajok, fürdősó, sampon, illatgyertya, az enteriőr illatosítás remekművei. De ha kisebb ajándékot szeretnénk venni, akkor választhatjuk a kis szekrényillatosítókat is, melyek párosával kerültek a mesebelien szép csomagolásba.

11112

Ha kifejezetten a hajunkat szeretnénk kényeztetni, akkor megismerkedhetünk a Philip B termékekkel. Az úriember Hollywood első számú hajspecialistája, tehát mondhatjuk, hogy ha valaki, akkor ő igazán ért a hajakhoz és a fejbőrhöz. Ha hollywoodi kényeztetés szeretnénk hajunknak, tökéletes ápolással és csillogással megspékelve, akkor termékei közül jó párat meg is tudunk vásárolni. Nagy kedvenc az African Shea Butter sampon, mely táplálja és fényessé teszi a hajat, professzionális minőséget nyújtva. A White Truffle szarvasgombás hajkondicionáló a legszárazabb, legsérültebb hajjal is csodákat művel. A Russian Amber sampon érdekes textúrájával, ámbrás illatával az arisztokratikus luxus legmagasabb fokát képviseli.

baobab-collection-candles-platinum-002shop

Ajándékok tekintetében szerintem az enteriőr illatosítókkal nem lehet melléfogni. A Madisonban megtaláljátok a futurisztikus és egyben ünnepi design-ban pompázó Baobab termékeket. Illatgyertyáik különféle méretben és illatokban kaphatók. Vajon Nektek melyik tetszik majd a legjobban? A Platinum? A Maasai Spirit vagy a Madascar Vanilla? Vagy a 2 új limitált karácsonyi kollekció? Tegyetek egy próbát! Megéri!

Extrait-Hype-Noses

Persze a lakásillatosítás itt még nem ér véget. Hiszen választhatjátok a Hype Noses termékeit is, melyek egy teljesen más, egyedi hangulatot nyújtanak. A gyertyákban egy hosszúkás fadarabot rejtettek el, így amikor meggyújtjuk, halk ropogást hallunk, mintha egy téli estén a kandalló előtt ülnénk és a tűz ropogását hallgatnánk gondolatainkba mélyülve. Összesen 20 illat közül választhatunk, melyek szuggesztívek és maximálisan valósághűek. A
Pain de Vienne például a friss sült kenyér/croissant illatát varázsolja a lakásba, elképesztően otthonos érzést keltve.

Ha pedig Frederic Malle rajongók vagyunk, akkor a cég klasszikus piros illatgyertyáiból választhatunk, mely tökéletesen illik a karácsonyi hangulathoz. Ha pedig ajándéknak szánjuk, akkor választhatjuk a limitált szériás csomagolású gyertyákat, melyeknek dobozára a csodaszép grafikát a híres görög Konstantin Kakanias készítette. Igazi remekmű mindegyik.

Nemsokára a By Terry karácsonyi smink kollekcióját is megvehetitek és lesz két új meglepetés is, két parfümház termékei először Magyarországon?.de ezekről majd a következő cikkemben! 🙂 Addig is jó készülődést kívánok Mindenkinek!

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter