Karácsonyi körkép a Neroli parfümériában – karácsonyi shopping guide IV. rész

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már érzem, hogy “nyakamon” a karácsony, és még sehol nem vagyok az ajándékok beszerzésével, annak ellenére, hogy minden évben megfogadom, már ősszel elkezdem felkutatni a legjobb ajándékokat. Aztán a pánik hevében felkutatom a legjobb shopping guide-okat (karácsonyi vásárlási útmutatókat), hiszen valaki más vette a fáradságot, és összegyűjtötte a legmenőbb ajándékok listáját. Nos, idén mi is szeretnénk megkönnyíteni a ti dolgotokat, és szemezgettünk az idei szezon legjobb parfüm/beauty/enteriőr darabjai között, válogassatok kedvetekre. Az összes listát a “karácsony” címke alatt találjátok. Lássuk, idén karácsonykor mit érdemes felkutatni a Neroli parfüméria kínálatában!

Gyengéim a mini parfümök, főként a mini kollekciók, mivel remek módja annak, hogy egy parfümmárka illatkollekcióját vagy best of termékeit kipróbálhassuk, arról nem is beszélve, hogy nekem, mint parfümmániásnak ideális a kis kiszerelés, mert nagyobbat úgy sem tudok elfogyasztani. Minden évben újabb mini kollekcióval jelentkezik a karácsonyi szezonban a L’Artisan Parfumeur, idén sincs ez másképp, most irtó édes kis miniüvegben lehet a márka legjobb illatait megvenni. Kihagyhatatlan és nagyon jó áron hozzáférhető.

artisan_miniatures

 

 

Másik gyengém a szobaillatosítás, ezen belül imádom az illatgyertyákat, méghozzá a jó minőségű termékeket, mert hosszú távon bizony azokat érdemes megvenni. A gyertyák mellett szoktam használni bambusz illatosítókat, idén a Parfum de Nicolai Noel karácsonyi illatosítója tökéletes választás.

bambous_noel_nagy

Ha pedig illatgyertya, akkor mi más mint a csodaszép diptyque illatgyertyák. Az új 2014-es kollekció most igazán hangulatosra sikeredett!

diptyque 2014 gyertya

 

A parfümök királynője, a nagyágyú Fracas igazán csajos ajándékdobozban is megvásárolható, szerintem nincs nő, aki ne örülne egy ilyen kultikus darabnak karácsonykor.

fracas_pinkbox_nagy

 

Francis Kurkdjian illatai nemcsak díjnyertesek, hanem valódi mesterművek, most ezzel a válogatással meg lehet ismerni a teljes kollekciót. Nekem kell! (Hallod, Jézuska? 🙂 )

mfk_feminin_coffret_nagy

 

Aki szeretné megismerni a diptyque beauty vonalát, az ne habozzon és szerezze be ezt az utazószettet, a márka legjobb darabjai vannak benne egy helyen.

pouch2012_nagy

 

Az Aromatherapy Associates kultikus fürdőolajai most egy kollekcióban ideális ajándék a fürdőzés szerelmeseinek.

 

miniaturs_nagy

 

Páratlan illat, nem csak karácsonykor, hanem az év minden napján szívet és orrot gyönyörködtető ajándék az Atelier Cologne Rose Anonyme ajándékszettje. Az illat valami elképesztően mesés rózsás illat, a csomagolás pedig felsőfok. Ha csak egyet kívánhatnék, ez lenne az.
rose anonyme set

 

Ha pedig karácsonykor is szeretnénk luxust csempészni a fa alá, akkor vásároljuk meg az Amouage legújabb miniatűr kollekcióját. A legjobb módja annak, hogy kipróbáljuk az egyik legnemesebb, leghíresebb parfümmárka kultikus illatait. Must have darab, szerintem siessünk vele, mert elkapkodják!

miniature_modern_woman_nagy

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter