Top 10 nyári parfüm(öm) 2013

Hol van már a tavalyi nyár? Sok víz lefolyt azóta a Dunán, így aktuálissá vált az idei nyári toplistát összeállítani. Az idei nyár kissé rendhagyó számomra, és ez erősen befolyásolja parfüm preferenciáimat, így egy-két olyan illatot is előszeretettel viselek most nyáron, melyekhez nem nyúltam volna a melegebb időszakokban. Ez a szép a parfümök világában, minden változik! 🙂

Estée Lauder Bronze Goddess

Amióta létezik a blog (több mint 3 éve), azóta ha nyári toplista, akkor Bronze Goddess. Nem tehetek róla, a nyár és a Bronz Istennő számomra már úgy összekapcsolódott mint borsó meg a héja. Egyszerű pavlovi reflexszel nyúlok érte, amint a hőmérséklet eléri a 30 fokot.

bronze goddess parfüm

Carolina Herrera CH L’Eau

Már itt olvashattatok bővebben a kis bűbájos CH L’Eau-ről, kifejezetten kellemes nyáron viselni.

ch l'eau üveg

Annick Goutal Mandragore 

Egy igen jól eltalált citrusos, zöld illat, mely valódi felfrissülést nyújt a kánikulában. Bővebben itt olvashattok róla. (mivel nekem 2 üveggel is lett, így megválnék egy szinte új üvegtől…részletek emailben info@parfumblog.hu)

Mandragore parfüm
Mandragore parfüm

Escada Especially Escada Delicate Notes

Bevallom, nem vagyok nagy Escada rajongó, de ez az illat megfogott, és nem mellékesen mindenki megkérdezi, hogy mit viselek, ha Delicate Notes-ba vagyok burkolózva. Jó kis illat, részletek itt!

Crop to Trim PDFX1a_636409-4_ESC_Year2EDT_600x800_KV1_LR.pdf

Roberto Cavalli Roberto Cavalli Acqua

Ha kell egy cseppnyi dögösség, karakánság, olasz sikk,akkor magamra löttyintem Cavalli mester ördögi kis nyári illatát. Részletek itt olvashatóak. 

Roberto Cavalli Acqua üveg
Roberto Cavalli Acqua üveg

Hermes Jour d’Hermes

Régen estem szerelembe úgy egy illattal, mint a Jour d’Hermes-szel. Mennyei virágillat, szimplán egyszerű de nagyszerű. Minden stílusos nő parfümpolcán helye kell, hogy legyen.

jour d'hermes

 

M.Micallef Colletion Rouge No 1. 

Istenem, de jó is ebbe a puha, pézsmás illatba merülni, ha egy hosszú, fárasztó nap elé nézek. Hamarosan részletes kritika érkezik.

Rouge 1
Rouge 1

Mona di Orio Musc

Ha tehetném, az összes Mona di Orio illatot beszerezném, de egyelőre megelégszem csak azzal, hogy a Musc mesés, luxusillatát élvezem. Nagyon szép, tiszta illat.

Musc
Musc

Comme de Garcons Amazingreen 

A zöld illatokkal hadilábon állok, ha túl zöld, vagy ha kevésbé zöld, akkor valahogy nem az én illatom, de az Amazingreen-ben tökéletes egyensúlyban vannak a zöld-aromás és fás jegyek.

Comme-des-Garcons-Amazingreen

The Body Shop Satsuma

A hétköznapok frissítő mandarinos aromája. Legszívesebben egész nap csak locsolnám magamra, annyira zamatosan citrusos illat. Részletek itt!

Satsuma
Satsuma

+1 Hermes Hermessence Rose Ikebana

Na, kérem szépen a Hermes Hermessence niche sorozatából a Rose Ikebana a nagy kedvencem, aranyáron mérik, én is egy nagyobbacska mintából élek, minden cseppjét alaposan beosztva, mert annyira szép kis illat. van olyan szerencsés, akinek egy teljes üveggel van?

rose ikebana

Itt olvashatjátok el a tavalyi toplistát! Természetesen kíváncsian várom a ti nyári best of válogatásotokat 🙂

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter