Top 10 nyári parfümöm 2012

Az idei nyár igen forrón érkezett, számomra mégsem a gondtalan pihenés és nyaralás időszaka az idén – lakásfelújítási projekt miatt – így kevésbé tudtam eddig a nyár örömeit élvezni, talán ezért fordultam nem csak nyári parfümök felé, melyeknek izgalmas illata feldobta ezt a   feszültségekkel teli időszakot, így keveredett bele az idei Top 10 (12) közé több, nem kifejezetten nyári parfüm is.

A következő parfümök tehát azok, melyeket az idei nyáron a legszívesebben viselek, függetlenül attól, hogy kifejezetten nyári illatok lennének. Természetesen így nem az idén megjelent illatokból mazsolázgattam, az egy másik poszt:)

Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic

Nos, állandó nyári kedvenc! Napsütést, vidámságot és optimizmust ad a legborongósabb napokra is, sugárzó és vibráló citrusos összetevőivel. Isteni! Itt kapható!

L’Artisan Parfumeur Mure et Musc

Igazi nagy klasszikus 1978-ból, sokan fanyalognak, ha szóba kerül, mégis az egyik abszolút kedvencem minden értelemben: a szeder és a pézsma csodásan tiszta, légies illata mennyei, elegáns és frissítő egyszerre. Az egyik olyan parfümöm, mellyel a legtöbb elismerést bezsebeltem. Itt kapható!

Etro Etra

Tökéletes nyári illat a maga tiszta, mégis erőteljes, nőies illatával. olyan “etrós”, egyedi és különc. Itt kapható!

Korres White Tea Bergamot Freesia

A görög natúr kozmetikumokat gyártó cég parfümjeit nem más álmodja meg, mint Jean Claude Ellena. A White Tea Bergamot Freesia bűbájos és játékos nyári illat. Hétköznapokra vagy nyaralásra tökéletes kiegészítő. Itt kapható!

Hermes Contentre d’Orange Verte

Évek óta a kívánságlistámon szerepelt a nagy sikerű Eau d’Orange Verte koncentrált változata, mire sikerült hozzájutnom. Megérte várni rá, tökéletes narancsos illat, frissít és nyugtat egyben.

Chanel No.5 Eau Premiere

Nyáron is kell néha nőcisnek, elegánsnak lenni, ilyen alkalmakkor mi máshoz nyúlhatnék, mint a nagy kedvenc No.5 Eau Premiere-hez. Tökéletes illat. Itt kapható!

The Body Shop White Musk Sun Glow

Tökéletesen eltalálta a The Body Shop a nagy sikerű White Musk nyári parfümjének illatát. Bőrre simuló, puha, nőies illat, mely a nyár legizgalmasabb emlékeit idézi fel. Itt kapható!

Lancome O d’Azur

2010 óta rajongok ezért az illatért: megtestesíti mindazt, amit szeretek egy nyári parfümben. Puha, fás és pézsmás alapokon lágy, bőrre simuló, diszkrét virágok. Itt kapható!

Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose

Flowerbomb rajongásom töretlen, és természetesen nyáron sem maradhat el a jól megszokott virágbomba illat, erre tökéletes a Flowerbomb La Vie En Rose. Itt kapható!

Estée Lauder Bronze Goddess

Remélem, még nem unjátok, de ha nyár, akkor nekem Bronze Goddess (2008). A pavlovi reflex már kialakult, ha ezt az illatot érzem, nekem máris nyári feelingem van:) Ennyi.

+ 2:

Honore des Pres Vamp á NY

Nyári bulik, partik abszolút kötelező kelléke Honore des Pres Vamp á NY parfümje, mely nem kifejezetten nyári illat, mégis muszáj a listához csapnom, ugyanis legújabb kedvencem, mely kifejezetten a boldog nyári napokhoz kapcsolódik. Itt kapható!

Etat Libre d’Orange Nombril Immense

A “Hatalmas Köldök” nevű parfüm cseppet sem könnyed nyári permet, mégis a legtöbbet viseltem eddig a nyári napokon. Ultranőies, érzéki és sikkes, melyet mindenki megdícsért rajtam. Kell ennél több?:) Itt kapható!

Ha kíváncsi vagy más parfümblogok válogatására, itt olvashatod Illatoskert és Illatvadász saját top 10 válogatását!



4 thoughts on “Top 10 nyári parfümöm 2012”

  • Miller &Bertaux: A quiet morning
    Villoresi: Theseus
    Profumo Parfume: Puro Lino
    Diptique: Vetiverio
    de ebben a kukamelegben inkább semmit sem fújok magamra:-)

  • Majdnem 1 az ízlésünk Dolcettaval,csak nálam a férfi változatok játszanak.Idén nyáron:D&G Light Blue,Davidoff Cool Water,és még van egy kevés a CK In 2 U Heat alján.

  • Szia,az én mostani nyári listám:1:Chanel Chance Eau Tendre 2:Dolce&Gabbana Light Blue 3:Laura Biagiotti Laura 3:Gucci Envi Me 4:Britney Spers Belive 5:Moschino I love Love 6:Kilian:Bamboo Harmony 6:Kilian Water Calligraphy 7:Escada Moon Sparkle 8:Calvin Klein In 2 U 9:Jennifer Lopez Deseo 10:Sarah Jessica Parker Covet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter