Kókuszok, pálmafák és beach

Most erősen szubjektív poszt következik. Kedvenc illat. Ebből kb. 20-30 van, és állandóan változik—köszönhető annak, hogy szinte hetente jelenik új parfüm:)

A mai kedvenc az egyik nyári illatom. Már azelőtt kedvenc volt az Estée Lauder Bronze Goddess, hogy egyáltalán kipróbáltam volna. Elég volt csak annyi, hogy az illatjegyei nagyon ígértesek voltak, és hogy beszerezhetetlen:) Nagy nehezen, de sikerült! Azóta persze újból lehet kapni…:)

Számomra ez a tökéletes nyári illat: enyhén kókuszos-virágos, és az alapja vanília. Egyszóval édes, olyan tengerparti-nyaralós feelingje van. Mivel skinscent (testpermet, de a jobb fajtából), nem erőteljes illat, inkább finoman bőrre simuló—én azért bőven meg szoktam magam locsolni vele!

Illatcsalád: virágos-gyümölcsös

Fejjegy:bergamott, citrom, mandarin

Szívjegy: kókusz, levendula, neroli, jázmin

Alapjegy: ámbra, vanília, vetiver,

Ára: 17.200 Ft körül 100 ml

Az Estée Lauder csoport 2008 nyarára hozta ki, mint limitált illat. A Bronze Goddesst az Azuree Soleil előzte meg. Ezt sajnos nem ismerem, és tényleg beszerezhetetlen. A Bronze Goddess egy nyári limitált család része, amiben a szezon legújabb sminkszerei szerepelnek.

 



1 thought on “Kókuszok, pálmafák és beach”

  • Kedves Parfüm blogger!

    Ma sikerült beszereznem a Bronze Goddesst, jaj nagyon tetszik, sőt azon gondolkodom, hogy beszerzem a 2011-es változatot, azt a kis csillámos üvegűt 🙂

    Üdv.
    Niki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter