Újdonságok tavaszra

A parfümházak igazán elkényeztetnek mindet idén tavasszal is! Rengeteg újdonság kerül piacra.

Az egyik nagy favorit szerintem Chanel eau Tendre lesz. A Chanel ház ezzel a Chance sorozatát bőviti. Nyilván mindenkinek van valamilyen élménye egy Chanel parfümmel kapcsolatban. A világ vezető parfümje – még mindig- a No.5 (nagyban elősegítette népszerűsgét Marilyn Monroe nyilatkozata, miszerint ő csak egy csepp Chanel No.5-ban alszik…)! Az örök kedvencek listáját vezeti még a Chance és a Coco Mademoiselle család (később bővebben kifejtve:).

A Chance eau Tendre egy könnyed, nyári, úgynevezett “rószaszín” illat. Szerintem nagyon fiatalos, biztos, hogy az eladási listák élére fog állni!

Chance eau Tendre by Chanel

Illatkategória: Virágos-gyümölcsös

Fejjegy: grapefruit, birsalma

Szívjegy: jázmin, jácint

Alapjegy: írisz, pézsma, ámbra, cédrus

Ár: nem olcsó…

Másik nagy kedvencem egy zseniális illatház, a Shiseido újdonsága a Zen eau de parfum 2010. Az “alap” Zen is nagyszerű, de ez a nyári változata igazán ütősre sikerült. Az alapja a tavaly megjelent Zen Summer, púderes, bőrresimuló illat, csak ezt megbolondították erőteljes virágjegyekkel, így egy nyáresti, hódító bájitalt kaptak. Mostanság divatosak a “lila” illatok, a Zen 2010 is ide sorolható. Szerintem a Shiseido ezzel a parfümmel akar egy kicsit a fiatalabb korosztály felé nyitni. Ami nálam nagyon fontos: tartós!

Szeretnék én is tavaszra egy üveggel:)

Zen eau de parfum 2010 by Shiseido

Illatkategória: virágos-gyümölcsös

Fejjegy: lime, citrus, frézia, gyöngyvirág

Szívjegy: jázmin, tubarózsa

Alapjegy: ámbra, cédrus, pézsma

Ár: 50 ml 12.000 Ft körüA lila illatok új képviselője a Versace Versus 2010-es változata. Anno 1992-ben már jelent meg Versus néven Versace parfüm, ami azóta klasszikusnak számít, és személy szerint az egyik nagy kedvencem. Éppen ezért vártam kíváncsian, hogy milyen lesz az új Versus. Egy biztos, nyomokban sem emlékeztet az első Versusra. Nem tudom máshogy jellemezni, mint egy abszolut lila illat! Kellőképp füstös és édes, egyszóval dögös darab, semmiképp sem visszafogott. Érdekesen lecsitul később, és inkább édeskés-púderessé válim a bőrömön. Tartós. Nem tudom, hogy szeretnék-e egy üveggel, már van hasonló “lila” illatom (D&G Anthology 10). Talán ha ez elfogy:)

Versus 2010 by Versace

Illatkategória: virágos-gyümölcsös

Fejjegy: kumquat, csillaggyümölcs, citrom

Szívjegy: rózsa, narancsvirág

Alapjegy: pézsma, pacsuli, ámbra

Beszerezhető itt: www.parfumcenter.hu/

 

 

Folyt.köv.:)

 



1 thought on “Újdonságok tavaszra”

  • Mindegyik illathazat nagyon szeretem. Ha valasztanom kellene, jelenleg a Zen lila uvegcsejet ragadnam magamhoz – kiprobalasra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter