Carolina Herrera CH L’Eau – parfümkritika

Carolina Herrera szeret sorozatokban gondolkodni, vagy éppen egy jól bevált, népszerű terméket szeret ezerféleképpen bemutatni, ahogy ezt a Carolina Herrera parfümvonala is mutatja, hiszen a legkelendőbb illatiból olyan flankerhadat hozott létre, melyet követni már szinte lehetetlen. Gondoljunk csak a legnépszerűbb, ikonikus 212 illataira, melynek szám szerint már 34(!) különböző változata jelent meg a piacon, és ez a szám csak bővül, hiszen minden évben újabb és újabb limitált kiadások látnak napvilágot. Nem minden sikerillata élt meg különböző változatokat, mint például a Carolina és a Chic, de legújabb sikerszériája a CH sorozat bizony már a 9. változatnál tart. Eddig nem unalmasak az új változatok, személy szerint nagyon kedvelem a CH sorozatot, legyen szó női vagy éppen férfi CH parfümről. A legújabb flanker pedig egyenesen a nyári szezonra készült, melyet az elmúlt hetekben előszeretettel viseltem: ez pedig a CH L’Eau.

ch l'eau plakát

Mint egy jó L’Eau, a CH L’Eau is egy igazán könnyed kölnivíz, vagy ha úgy tetszik, testpermet, egy pillekönnyű eau de toilette, mely pontosan azt a célt szolgálja és tölti be, amelyre teremtetett: meleg napokon valódi felfrissülést nyújt, melyet akár óránként is megismételhetünk. A CH L’Eau azonban nem egy klasszikus kölnivíz (nem is kell annak lennie), hanem az eredeti illat éteribb, frissebb, könnyedebb változata, így tehát akik szeretik a CH citrusos-édeskés-fás illatát, azoknak tökéletes nyári illat lesz a CH L’Eau. Meg kell mondanom, valami roppant bűbájosra sikeredett a CH L’Eau üvege, sokkal szebb, mint az anyaillaté, hihetlenül jól eltalált kampányfotóval ráadásul ezt a romantikus, eklektikus hatást még jobban sikerült fokozni.

ch l'eau üvegMég mielőtt valaki azt hinné, hogy egy mézédes, tündi-bündi kis rózsaszín illatról van szó, gyorsan megjegyzem, hogy bár valóban van benne hercegnős faktor, köszönhetően az édeskés virágos jegyeknek, mégis ízig-vérig nőies, modern illatnak írnám le. Rendkívül gazdag összetevőkben, gyakorlatilag a fejillat citrusos koktélját (narancs, bergamott, keserű narancs, citromvirág) a szívjegy meleg, érzéki és púderesen puha virágcsokra öleli körbe (jázmin, ibolya, rózsa, gyöngyvirág), mindezt roppant lágy és finom módon. Az alapjegyek fűszeres, fás, pihe-puha akkordja csodásan illeszkedik a virágos jegyekhez, harmonikusan illeszkedve köréjük (szantál, fahéj, heliotrope, almafa, leander).

Ha egy igazán frissítő, kellően nőies és “csajos” nyári illatra vágytok, feltétlenül szerezettek be egy üveg CH L’Eau parfümöt. Az Iparfüméria.hu internetes parfümériában már 10.190 Ft-tól kapható, valamint meseszép ajándékcsomagban is megvásárolható.



1 thought on “Carolina Herrera CH L’Eau – parfümkritika”

  • Tényleg szép a csomagolása.Tavaszias nőies.A belsejéről nem tudok nyilatkozni mert még nem próbáltam.Őszintén szólva soknak találom a virágokat.(a gyöngyvirág illata irritál engem, hosszú távon nem tudom elviselni magamon.)De lehet ebben a kompozícióban nem érződik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter