Tegyél a látásért! L’Occitane jótékonysági kampány

Már olvashattatok a blogon a L’Occitane Alapítvány munkájáról, nagyon megérintett, hiszen gyógypedagógusként minden olyan megmozdulást támogatok, amely valamely fogyatékosság megsegítéséért, megelőzéséért kampányol. A L’Occitane rendhagyó módon a látásjavítás, a vakság ellen tette le voksát, itt olvashattok róla bővebben. Ráadásul külön szívmelengető, hogy nem csak nemzetközi szinten lép fel a látásmegőrzés mellett a márka, hanem a helyi, magyarországi látássérülteket is aktívan támogatja.

A L’OCCITANE en Provence igazán nagyszerű jótékonysági kampánnyal támogatja a magyarországi látássérülteket  Idén ősszel, egy különleges jótékonysági kampányt szerveznek, melynek keretében mind kicsiknek, mind nagyoknak szeretnének segítséget nyújtani. Egy egyedülálló, L’Occitane kedvencekből válogatott dobozt állítottak össze, melynek illusztrációját látássérült gyerekek (a dobozban is megtalálható) L’Occitane illatok és textúrák ébresztette érzései ihlették.


A doboz értékesítéséből befolyt bevételből és Alapítványuk támogatásával Festy in Style által, a diplomamunkája keretében tervezett speciális földrajzi atlaszokat adományoznak a gyengénlátók iskoláinak, valamint prevenciós céllal a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségével közösen több napos szürkehályog szűrést szerveznek. ????????✌???? A jótékonysági doboz már kapható a L’Occitane üzleteiben 5000 Ft-ért! 

Polli is kampányol

Október 11. a látás világnapja Mi is csatlakozunk a L’Occitane kampányához, és aznap posztolok egy fotót, ahol jelképesen, egyik szemünket letakarva támogatjuk a látássérülteket, posztolj te is! #loccitanehungary #loccitane #tegyélalátásért

Itt olvashatsz bővebben a kampányról: L’Occitane en Provence Fondation



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter