Top 3 Burberry kedvenc

Megjelent a legújabb Burberry parfüm, a Burberry Her…szerencsére nem egy változat/flanker, hanem egy teljesen új vonal, amely már Ricardo Tisci, az új kreatív igazgató égisze alatt született. Kisebb vita és hőzöngés alakult ki az új vonal láttán, hiszen Tisci első dolga volt, hogy a már jól ismert Burberry logót megreformálta – az már más kérdés, hogy nekem pont nem tetszik, a régi stílusosabb volt. Ráadásul a márka belefutott egy igazi negatív kampányba, hiszen jóhiszeműen bevallotta, hogy rendszeresen éget el tonnaszámra megmaradt ruhadarabokat, táskákat és egyéb kiegészítőket. Ugye ez nagyon környezetszennyező, és eleve a ruhák gyártása is az, szóval jogosan hördült fel a jónép (bár halkan jegyzem meg, hogy értem a márka tette mögötti filozófiát is). Ja, és parfümöket is égettek, az eszem megáll, adták volna nekem 😀

Mindenesetre itt az új illat kisfilmje, Cara Delevingne modellel a főszerepben. Tisztán látszik, hogy fiatalokat céloztak meg. Ráadásul az illat mögött Francis Kurkdjian mesterparfümőr áll, aki egészen zseniális illatokat kreál, szóval érdemes lesz tenni vele egy próbát.

79 parfümről szól a fáma, 1981 óta ennyi parfümöt jelentettek meg, és ezeken belül körülbelül 8 vonalat különböztethetünk meg. A Burberry parfümök kifejezetten jó áron szerezhetőek be, és ha nem is mindegyik, de jó pár darab bőven megéri az árát. A következő listán azokat találjátok, amelyeket jó szívvel ajánlok beszerzésre.

Burberry Body Tender 

A Body vonal valami borzalmasan működik rajtam, de a Body Tender egészen elvarázsolt, amikor megjelent. Kifejezetten élénk, zöldes-friss karakterű, amely emellett nagyon nőies és üde is. Rózsa, zöld alma, citrom és üröm, gyöngyözően kerek, tavaszi-nyári illat, érdemes beszerezni! Itt egészen jó áron lecsaphattok rá!

Burberry Brit Rhythm for Her

A levendula valami csodásan gyengéd és friss ebben az illatban, valóban lendületes, izgalmas illat. Az üvegéért külön piros pont jár. Nagyon jó áron beszerezhető itt!

Burberry The Beat

Nem mai illat, egészen pontosan 10 éve jelent meg, és emlékszem, hogy örömmel használtam el egy üveggel belőle. Vidám és vagány illat teával, rózsaborssal és írisszel. Akkoriban meglehetősen cool illatnak számított, egyfajta alternatív lehetőség volt a számos parfüm között. Érdemes ma is egy próbát tenni vele.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter