Guerlain Mon Guerlain – az új edt

Idén ősszel új fejezet nyílik a Mon Guerlain történetében, hiszen megjelent a 3. változat, Mon Guerlain Eau de Toilette néven.

“A mandarin friss vibrálása áll szemben az eredeti illatban lévő mély szantálfával és levendulával. Olyan, mint a nappal és az éjszaka közötti különbség. Zahara lányom rajong érte.” – nyilatkozott Angelina Jolie, aki az illat arca.

Továbbra is azt gondolom és tartom, hogy Angelina jó választás volt ehhez az illathoz, annak ellenére, hogy ő maga egyáltalán nem az ilyen jellegű illatokat preferálja. Inkább úgy fogom fel, hogy hűen képviseli mindazt, amit ez az illat üzenni kíván.

Az első Mon Guerlain Eau de Parfumben a levendula mellett a tonkabab, szantál, írisz és jázmin kapott nagyobb szerepet. Édeskés, és üde illat, a fás-íriszes alapok révén elegáns és ragyogó. A második változatban már a virágos jegyek dominálnak, mint a bazsarózsa, gyöngyvirág, írisz, jázmin és neroli, de igen közel áll az anyaillathoz karakterében. Az új Eau de Toilette-ben a levendula és a citrusok emelkednek ki, vaníliával, karamellel és íriszgyökérrel megspékelve. Nagyon kíváncsi vagyok rá.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter