Top 10 gesztenyés parfüm

Nem tehetek róla, nekem a sült gesztenye illata egybefonódott a sírlátogatással, gyertyagyújtással, ugyanis minden évben Mindenszentek környékén, a temetőnél kaptam egy zacskó sült gesztenyét. Ma már én is sütögetek itthon, de akkor is a kissé csípős levegő, az avar illata és a gesztenye pirított illata együtt számomra maga az ősz illata, semmihez sem fogható. Ha nem is sokban, de néhány parfümben már megjelent a gesztenye, mint parfüm összetevő, s valóban érdekes pluszt ad az illat karakteréhez. Krémes, édeskésen poros-púderes karakterű. Lássuk tehát!

Zadig & Voltaire This is Her!

Az első mainstream illat, amelyben sikert aratott a fás-krémes-gesztenyés akkord. Itt beszerezheted a Zadig & Voltaire parfümöket.

Tom Ford Orchid Soleil

Black Orchid mellékágának mellékága, benne tejszínhab, tubarózsa és gesztenye. Itt beszerezheted az Orchid Soleil parfümöt.

L’Artisan Parfumeur Noir Exquis

Sziruposan édes kávés-gesztenyés gourmand finomság!

Trussardi Sound of Donna

Vadi új illat, s meglovagolja a gesztenye népszerűségét. Érdekes, hogy itt is tejszínhabbal jelenik meg a gesztenye akkordja, mellé mandula csatlakozott. Puha, édes, orientális, virágos illat.

Puma Sync Woman

Igen népszerű illat volt a 2013-as évek környékén. Trópusi gyümölcsök, lótusz, barack és gesztenye.

Florascent La Marquis

A Florascent illatokra mindig érdemes odafigyelni. A La Marquis már nevével is lenyűgöz, hát még összetevőivel: levendula, rózsa, gesztenye, pacsuli, tölgymoha. Nagyon szeretném kipróbálni!

Kenzo Time for Peace

Férfiaknak szánt illat zsályával, tonkával, cédrussal, vetiverrel és gesztenyével.

Tiziana Terenzi Porpora

Az olasz niche szegmens egyik feltörekvő márkájának Porpora illata iszonyúan komplex és összetett, sokan Malle Portrait of a Lady illatához hasonlítják. Rózsa, tömjén, pacsuli, mirha, málna, pipacs, pézsma, fahéj, szegfűszeg és gesztenye. Ugye, milyen izgalmasan hangzik?

The Different Company Majaina Sin

2017-es megjelenésű illat, ha jól tudom, akkor már Magyarországra is megérkezett. Madagaszkár ihlette aroma, melyben a vanília, gesztenye, tonkabab, keserű narancs és fűszerek kaptak főszerepet. Egyesek szerint Bvlgari Omnia illatára hajaz…

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter