Pepe Jeans London – parfümújdonság

Atya. Úr. Isten. Valakinek aztán meglódult a fantáziája azon az “ötleteljünk parfümös üvegekről” team értekezleten, mert a Pepe Jeans legújabb parfümvonala, a London for Her és London for Him meglehetősen érdekes koncepciót képvisel. Az oké, hogy egy márka valami eredeti ötlettel akar előrukkolni, és hogy mindenképp ki akar tűnni a parfümök sokaságából, de szerintem nem igazán jó vonal ez az életből ellesett tárgyak megszemélyesítése parfümös üveg gyanánt. Szerintem. Sokan a magassarkú formájú Good Girl-től is rosszul vannak – mondjuk az nekem tetszik -, aztán ott van Marc Jacobs kézitáskája a bazi nagy rojttal és lánccal, majd a Cacharel rukkolt elő egy furi rúzs alakú parfümös üveggel, a Moschino tisztítószeres flakonját pedig már meg sem említem. Most pedig itt a Pepe Jeans (amúgy sem túl erős parfümvonalon), és valahogy arra a következtetésre jutottak, hogy London egyenlő a bárokkal, koktélozással, így a férfi parfüm üvege lett egy koktél shaker, a női parfümé pedig egy martinis pohár. Egy az egyben. Íme:

Bennem rögtön az merült fel, hogy vajon a martinis pohárból hogyan lehet kifújni a parfümöt (fogalmam sincs), mert személy szerint irtóra bosszantónak tartom, ha nem áll kézhez egy üveg. A másik pedig az, hogy tudom, hogy nincs új a nap alatt, de nekem erősen Valentino Donna-ja és Uomo-ja jutott eszembe. Ez mondjuk szép és tetszik, mármint az artdeco jellegűre csiszolt üveg.

Na, de mit tudnak az illatok. Azt tudni kell, hogy a legfiatalabb, 2000-es években született generációt kívánják megszólítani, ezt mondjuk az üveg alapján lecsekkoltam, na de az illata vajon milyen? A London for Her összetevői: kókusztej, pillecukor, vanília, ámbra és pézsma. A London for Him összetevői pedig levendula, ananászlé, vanília és pörkölt kávé.

Megjött valamelyikhez a kedvetek?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter