Beauty-percek: L’Occitane Immortelle Night Reset szérum

Bizonyos kor után (mondjuk 30 fölött) az ember lányának kutya kötelessége bőrtudatosabbá válni, 40 felett pedig következetesnek és baromira tudatosnak lenni, ha bőrápolásról van szó. Nem lehet akár egyetlen napot sem elbliccelni, kőkeményen be kell tartani a bőrápolási rutint, különben azonnal üzen a bőr: ez így nem lesz jó. Velem is ez esett meg egy-két éve. Kislányom születése után, amikor majd kicsattantam a vitaminoktól, meg a hormonbombától, gondoltam, mit nekem a sziszifuszi bőrápolási rutin, meg amúgy is kinek van kedve félkómásan lenyomni reggel-este egy 5 lépéses programot. Hát meg is látszott a bőrömön. Iszonyú élettelen, mitesszeres, nyúzott, szürke voltam. Szerencsére az utolsó előtti pillanatban egy zseniális kozmetikus még zseniálisabb kezelése és szigorúan betartandó bőrápolási rutin ajánlata olyan varázslatos bőrt eredményezett, amelyet sohasem mondhattam magaménak.

A titok pedig abban rejlik, hogy fel kell tudni ismerni, vagy ismertetni a bőrünknek megfelelő termékeket, és szigorúan be kell tartani a lépéseket, miszerint sminklemosás, arctisztítás valami habzó arctisztítóval és vízzel, tonizálás, szérum vagy egyéb turbó a bőrnek és bőrtípusnak megfelelő hidratáló. Ez reggel és este. Én anno tetszés szerint hagytam ki lépéseket, vagy kutyultam bele másokat, és mit ne mondjak, iszonyú állapotba került ettől jó egy év alatt a bőröm. Arctisztítónak például – ha épp nem jönnek elő a menstruáció miatti pattanások – a L’Occitane Aqua Reotier vízbázisú tisztító gélt használom, mert egyrészt rettentő alaposan tisztít, másrészt nem szárítja a bőrömet. S mivel felületi vízhiányos a bőröm, szomjazza a nedvességet, húzódik, ha túl kiszárítom, viszont a nehéz krémeket nem viseli el, mert alapjában zsíros, kombinált egyébként és azonnal kipattogzom mindentől, ezért egy nagyon könnyed hidratálóra feltétlenül szükségem van, ez az Aqua Reotier ultra hidratáló krém. Viszont kell valami turbó, ami a kissé fáradt bőrömet feldobja, mert sajnos hosszú távon csak a hidratáló már nem elég. Viszont nap mint nap nem fárasztanám a bőröm nehéz ránctalanító krémekkel. Itt jönnek be tehát a szérumok a képbe.

Ha már L’Occitane-t használok, akkor kézenfekvő volt, hogy kipróbáljam az új Immortelle Night Reset szérumot, amely az alábbiakat ígéri:

Milyen lenne ha bőre akár egy éjszaka alatt megújulhatna a stressz és a fáradtság okozta kimerülségből és minden reggel friss, egészséges kinézettel tündökölne? Az Immortelle Night Reset Olajos Szérum használatával bőre kipihentté, frissességtől ragyogóvá és fiatalos kinézetűvé válik. Ez a nem mindennapi szérum minden bőrtípusra tökéletes választás és nagyszerűen beilleszthető bármely L’OCCITANE szépségápolási rutinba. Felgyorsult életünkben egyre nagyobb részt vagyunk kitéve a stressznek, a szennyezésnek, így a kimerültség azonnal meglátszik bőrünkön. Adjuk meg a lehetőséget bőrünknek éjszaka, hogy regenerálódjon a nap folyamán ért negatív környezeti hatásokból. Az Immortelle Night Reset könnyű vízbázisú textúrájában keveredik: majoranna kivonat, mely lelassítja a természetes bőröregedés folyamatát a génexpresszió aktiválásával Acmella Oleracea, mely egy természetes alternatíva a botox-szerű hatás eléréséhez, ugyanis segít ellazítani az izmokat és kisimítani a finom ráncokat.

Miközben gyengéden arcbőrébe masszírozza a szérumot, az Immortelle Olaj kivonatot tartalmazó több ezer mikrobuborék felszabadul. Az Immortelle Olaj a L’OCCITANE ikonikus és erőteljes antioxidánsa, mely stimulálva a bőr mikrocirkulációját növeli a kollagéntermelését. Az eredmény feszesebb és simább bőr. A selymesen sima textúra azonnal hidratálja a bőrt anélkül, hogy zsíros érzést hagyna maga után. 1 éjszaka után, a bőr hidratált, puhább; és az arctónus frissebb és kipihentebb. 4 hét után, a bőr simább, ragyogóbb és teltebb; mindeközben a bőr textúrája még fiatalosabbá válik.”

Egyszerre vártam és féltem is a használatától. Az olajos arcápoló készítmények nálam mind pattanásokat okoztak, nem szívódtak fel, nehézkesek voltak a bőrön, és nemhogy szebbé, még zsírosabbá, mitesszeresebbé tették a bőrömet. Lehet, hogy eddig nem a megfelelő termékekhez nyúltam? Az Immortelle Night Reset olajos szérumban lévő korzikai vasvirág olajkivonatának illata a már megszokott Immortelle termékcsaládot idézi fel bennem, s állagára inkább hasonlít géles krémre, mintsem olajra. Ennek ellenére érezni a felkenés pillanatában az olaj textúráját, viszont hihetetlen, de azonnal beszívódik. Kísérleteztem a mennyiséggel, és nekem két-két pumpa a két arcfélre bőven elég. Szóval felszívódás piros pont. Ragacsos érzet nélkülözése szintén piros pont. Illata kellően komoly, növényi, piros pont. Kiszerelés, megjelenés, kezelhetőség szintén piros pont.

Hatás! Gondolom, erre vagytok leginkább kíváncsiak. Heti 2 alkalommal használom rendszeresen és azt kell, hogy mondjam, látványra, érzetre abszolút hozza azt, amit ígér. Tömörebb, kisimultabb bőr, én egyenletesebb, homogénebb állapotúnak, színűnek látom. Heti 2 alkalomnál többször nekem már túl sok lenne, de szárazabb bőrűek kísérletezhetnek többszöri adagolással is. Szeretem, hogy azonnal hat, azonnal felszívódik, néha úgy érzem, hogy akár a hidratáló el is hagyható, aztán rájövök, hogy nem. Az Immortelle igazából egy egyszerű hidratálót egészít ki, turbóz fel, készíti elő az utat a hatóanyagok felszívódásához. Ha néha soknak is érzem a kettőt együtt, mégsem elhagyhatóak utolsó lépés. Viszont reggel nem szabad kihagyni az alapos arctisztítós arcmosást. Tudom, hogy napjainkban a szérumok térnyerése óriási, nem véletlenül, hiszen egy arckrémbe lehetetlen lenne ennyi mindent belezsúfolni. Imádom azt a fajta szabadságot, hogy én kísérletezhetek a krémmel és a szérummal, figyelembe véve a bőröm pillanatnyi állapotát. Úgy gondolom, hogy harmincon túl minden nőnek illik egy jó szérummal kiegészíteni az arcápolási rutinját, és erre kiválóan alkalmas a L’Occitane Immortelle Night Reset olajos szérum.

A 30 ml-s kiszerelés 17.500 Ft, de egy tipp: érdemes figyelni a márka honlapját, ahol állandó vagy rendkívüli akciókkal várják a vásárlókat, valamint érdemes törzsvásárlóvá válni az extra kedvezményekhez. Tipp: hamarosan Glamour napok, és akkor minden termékre 20% kedvezmény lesz a webshopban és az üzletekben is! Én hatalmas bevásárlást fogok rendezni 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter