A La Vie Est Belle új fejezete

A Lancôme bemutatja a boldogság új filmjét a La Vie est Belle főszereplésével: a boldogság leginkább akkor igazi, ha megosztjuk valakivel. A 2012-ben bevezetett Lancôme illat, a La Vie est Belle a szabad szellemű nőiességet, beteljesedett boldogságot jelenti. Julia Roberts tökéletesen megtestesíti az első gourmand írisz illatot, amely olyan -egyre növekvő számú – nők számára készült akik a boldogság ezen víziójával azonosulni tudnak. A La Vie est Belle kezdettől fogva ikonikus. Most Európa első számú, és a világ harmadik legtöbbet eladott illata.

2012-ben Julia Roberts arra invitált bennünket, hogy boldogok legyünk, miközben megszabadulunk a megszokásoktól. 2016-ban irányt mutatott a boldogság útján. Most Bruno Aveillan új La Vie est Belle filmjében Julia Roberts bátorít bennünket, hogy megosszuk boldogságunkat és megsokszorozzuk annak hatásait.

Kit teszel ma boldoggá? Új fejezet, a boldogság új meghatározása: az új kampány ellenállhatatlan szellemét meg kell osztani, mint egy új életfilozófiát. A film első jelenetét Julia Roberts nyitja a Trocadero téren. A vendégek elegánsnak tűnnek, de gondolatban valahol máshol járnak. Szórakozottnak tűnnek, talán még bosszúsnak is. Julia Roberts közöttük sétál, felmegy a szökőkúthoz, ami összefröcsköli őt. Meglepődik, nevetésben tör ki, de a körülötte lévő emberek nem reagálnak, közömbösek maradnak. Úgy dönt, hogy leveszi a magassarkú cipőjét és játszik a vízzel. Az ő ikonikus mosolya – a boldogság legmagasabb fokáról szóló nyilatkozatként – beragyog mindent. A víz hullámai követik a mozgását, és a vízcseppek úgy szóródnak szét, mint a tiszta boldogság gyöngyszemei.

Egy egyszerű gesztussal vagy egy mosollyal Julia Roberts boldogsággal tölti be a helyet maga körül. Diszkréten csúsztatva egy rózsát egy ember kezébe, aki a párjával vitatkozik… Megkérve egy gondolataiba merült nőt, hogy csatlakozzon a társasághoz.. Meggyőzve egy üzletembert, hogy tegye el a telefonját, és élvezze a pillanatot a feleségével… Ezekben a pillanatokban Julia Roberts segít átalakítani a megszokottat valami rendkívülivé: a boldogság még jobb, ha megosztjuk másokkal. Julia Roberts olyan szívből jövő boldogság érzését adja, amely megolvasztja a leghidegebb szíveket is. Ezzel az új fejezettel a Lancôme újból megerősíti mély és őszinte kapcsolatát a nőkkel, valamint az univerzális, szabad szellemű nőiséggel kapcsolatos elképzelést, amely a La Vie est Belle nyilatkozata. A La Vie est Belle egy választást jelent. A választást, hogy élvezzük az életet, és töltsük meg szépséggel. Tiszta boldogság, amelyet Anne Flipo és Dominique Ropion ragadott meg – a gazdag egyszerűség egyensúlya, amely összekeveredik az írisz nemességével, pacsuli mélységével és a gourmand akkord nosztalgiájával. Az üveg Armand Petitjean ötlete alapján készült 1949-ben; egy női mosoly egy palackban, amit kristályból formáztak.

Ez a fejezet Los Angelesben a legendás Universal Studio-ban készült, kétnapos forgatás keretén belül, amely 90 embert foglalkoztatott. A rendező székében Bruno Aveillan, többszörös díjnyertes francia vizuális művész volt, aki arról híres, hogy különböző módon használja fényeket, hogy elérje lenyűgöző hatásait. Ami a zenét illeti, a Diamonds hipnotikus dalszövege Josef Salvat verziójában jelenik meg a filmben. A La Vie est Belle új fejezetében, Alexi Lubomirski fotós tökéletesen elkapta Julia Roberts mosolyát, a boldogságát tükrözve, háttérben az elegáns vízcseppekkel és az Eiffel-toronnyal.

Genevieve Herr készítette el Julia Roberts lenyűgöző sminkjét a Hypnôse Drama 01 Fekete szempillaspirál, Teint Idole Ultra Wear 03 Beige Diaphane alapozó, Lip Liner 202 Nuit & Jour ajakceruza és a L’Absolu Rouge 06 Rose Nu rúzs használatával.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter