Lush parfümök, online exkluzív széria II. rész

Mint arról már olvashattok a blogon, a Lush beerősített parfümfronton, és a már megszokott “alapillatokon” kívül temérdek parfümöt jelentetett meg vagy hozott vissza “online exkluzív” vonalon, azaz boltokban nem kapható, csak rendelhető formában (itt olvashattok róla bővebben). Ha Lush parfüm, akkor nálam abszolút no.1. a Karma, Sikkim Girl és All Good Things, az exkluzív vonalból a Cardamom Coffee és Amelie Mae mellett a Stayin’Alive és a Dear John fogott meg. Gondolhatjátok, hogy tűkön ültem, amikor megtudtam, hogy újabb darabokkal bővül a kínálat, és szinte röpültem kipróbálni őket!

Az új online exkluzív darabok gyakorlatilag minden ízlést kiszolgálnak. Természetesen kell lennie közöttük egy olyan darabnak, amely kaméleon módjára alakul át a bőrön, s akár csak David Bowie, merész és olykor meghökkentő módon feszegeti tudatunk azon részeit, amelyek illatélményeket tárolnak. Az az érzés, hogy “ismerem ezt az illatot” feszül neki a “de mi is benne ez a csavar” agyalással és ezáltal nem engedi pihenni az orrot és az elmét sem. Ez az illat a Metamorphosis, amelyben a szegfűszeg mutathatja meg új arcát, s bizonyítja be, hogy van élet a madártejen túl. Tegyetek vele egy próbát! Főbb összetevők: szegfűszeg, labdanum, neroli, mandarin, szantálfa.

Elsőre az Assassinban az fogott meg, hogy az összetevők szinte közelharcot vívtak a figyelemért a bőrömön. Komplex, izgalmas és egyedi illat, amelynél először azt gondolnád, hogy kis gyümölcsös semmiség, s jössz rá később, hogy sokkal határozottabb és hatásosabb, mint hitted. Engem levett a lábamról. Összetevők: fenyőolaj, feketeribizli, lime, vanília, ánizs, tölgymoha.

Régi illat új köntösben, sokak kedvence a Coctail visszatért! Bódítóan nőies, édeskés illat, benne nyers jázminabszolút és izgató ylang-ylang. Nehezen tudtam elengedni, mert az a fajta delejes virágos illat, amely nélkülöz mindenféle cukiságfaktort. Csak nagylányoknak. Összetevők: kámfor, ylang-ylang, jázmin, rózsa, tölgymoha.

Ahogy megfigyeltem, sokan nyúltak az Over & Over üvegéhez. Vidáman pezsgő citrusok, lágyan földes írisz és pikáns édeskömény, semmi dráma, és dáma, csak egy nyugodt, üde és bizsergető illat a la Lush. Akinek sok a pacsuli és fűszerbomba, annak szívből ajánlom a megnyugtatóan szertelen Over & Over parfümöt. Összetevők: lime, nőszirom, édeskömény.

Two More Hearts, két olyan ikonikus összetevővel, mint a rózsa és a jázmin. Igazi hősszerelmes illat, benne az a magabiztosság, hogy a parfümkészítés két legikonikusabb darabja, a rózsa és a jázmin egyszerűen egymásnak vannak teremtve. Klasszikus hangulatú parfüm, amely nem kíván a végletek játékává válni, csupán egy szépen megkomponált, arányos illatélményt szeretne nyújtani. Nőies, kifinomult. Összetevők: rózsa, jázmin, benzoát, citrusok.

Mindig is tudtam, hogy a narancsvirág nem kispályásoknak való parfümösszetevő. Rendkívül erőteljes, domináns és arisztokratikus jegy. Az Orange Blossom fejet hajt, és hagyja, hogy őfelsége kitombolhassa magát, hogy megmutathassa önnön nyers valóját, hiszen ebben a parfümben a narancsvirág végre kiemelt szerephez juthat, s köszöni szépen, nem kér ehhez asszisztenciát. Összetevők: narancsvirág, bergamott, rózsafa, benzoát.

Az új online exkluzív parfümöket keressétek a Lush webshopjában, katt a linkre!

Próbáltátok már valamelyiket? Izgatottan várom, hogy ti milyen illatélményekről számoltok be!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter