See by Chloe Eau Fraiche – a könnyed játékosság világa

Tegnap olvashattatok a See by Chloe parfümről a Chloe hét kapcsán (tudjátok, egész héten ünnepelünk, hiszen megjelent az új Fleur de Parfum). Ma a légiesen könnyed, életkedvtől majd kicsattanó See by Chloe Eau Fraiche van terítéken!

Az Eau Fraiche töménység igazából tavaszi, nyári használatra ideális, de meglepődnétek, ha tudnátok, hogy hány és hány lány, nő szeret egész évben lehetnyi parfümfelhőben járni, hiszen ezek a nők nem szeretik, ha tolakodó, harsány lesz az aurájuk parfümmel növelve. Titkuk a halk, de harmonizáló illat, és valójában azt érik el vele, hogy egyre jobban tolakodik be az ember az intim szférájukba, mert megakarjuk keresni annak az illatnak a forrását, amely olykor-olykor foszlányként megcsapja az orrunkat. Ravasz, mi?

see-by-chloe-eau-fraiche

Függőséget okozó friss, virágos illat!

 

“Michael Almairac parfümőr a vidám, kacér és játékos See by Chloé vonalat most egy modern fricskával, vakmerőséget árasztó jegyekkel fűszerezi. az illat költői bevezetésében vízijácint üdeségét az ikonikus almavirág és jázmin emeli éteri magaslatokba, míg a kifinomult alapjegyekben vetiver ad elegáns karaktert a kompozícióhoz.”

Rendkívül bájos, üde illat, benne jó nagy adag francia sikk és párizsi pimaszság. Bár nagyon hasonlít az eredeti See-re, visszafogottabb karaktere nappali illatként állja meg leginkább a helyét!

Andrea




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter