Chloe Fleur de Parfum – parfümújdonság és parfümkritika

Drágáim, izgalmas hétnek nézünk elébe, hiszen hétfőtől vasárnapig Chloe hét lesz a blogon, az új illat megjelenésének apropóján. Minden nap egy jó kis Chloe parfümről olvashattok, és már most elárulom, hogy a Chloe hét méltó befejezéseként egy csodás és fantasztikus nyeremény fog gazdára találni, érdemes lesz velem tartani!

omedia_chloe_fleur-de-parfum_immersion_vf

2008 óta a rózsa, mint parfümösszetevő reneszánszát éli, köszönhetően a Chloe divatháznak, és Michel Almairac parfümőrnek, akik a nemes, örök klasszikus rózsa rejtelmes, titokzatos illatát szerették volna, a Chloe-ra oly jellemző minimalista módon bemutatni. Sikerült, méghozzá olyan hatalmas sikerrel, hogy azóta használtjuk az Chloe Eau de Parfum előtti időszakot és a Chloe Eau de Parfum utáni időszakot, ha rózsás illatról van szó. Nálam anno szerelem volt második szippantásra, és soha annyinak nem kérdezték meg, milyen illatot viselek, mint amikor Chloe Eau de Parfum volt rajtam. Éppen ezért követem figyelemmel a brand minden parfümös lépését, és sikítottam fel boldogságomban, amikor idén ősszel megjelent az új Chloe Fleur de Parfum.

“A Chloé Fleur de Parfum a bőr érzékiségének tiszta esszenciája.”

Chloe Fleur de Parfum: a kifújás pillanatában mintha az ős Eau de Parfum lenne, épp, hogy csak beköszön, hogy: “Helló, én vagyok ám az!”, aztán máris jön az üde-zöldes, friss verbéna, amely észrevétlenül simul bele a már oly jól ismert Chloe-féle metszően tiszta, ultra púderes rózsás jegybe. Hogy miért Fleur de Parfum? Természetesen a virágosabb, könnyedebb, krémesebb jellege miatt, amelynek egyik kulcsszereplője a cseresznyevirág. Üde, púderes és édeskés, tökéletes ellenpontja a rózsának, mégis remekül kiegészítik egymást. Halvány mellékszerep jut csak neki, de ez épp elegendő ahhoz, hogy a rózsa szúrós, szinte mosópor illattá átlényegülése szelídebb, kerekebb és bújósabb legyen. Viszont az igazi karmester a rizs a kompozícióban. Rizspúder, amelynek fátyolszerű illata mint a selyem, elterül a bőrön, rettentő jól felveszi a picit édeskés, enyhén gyümölcsös rózsa-cseresznyevirág akkordját, és az illat lecsengésekor krémes-púderes nyom marad a bőrömön.

suzieleo_lsq42_060_130_adb98-copie

A parfüm arca újra a csodás Dree Hamingway lett, ilyen gyönyörű profilú nőt még nem láttam, ráadásul süt róla az a fajta Chloe elegancia, amelyet mindig is elképzeltem az illatokhoz.

A Chloe Fleur de Parfum nem köthető évszakhoz, napszakhoz, bármikor megállja a helyét, megkockáztatom, hogy ajándékként is kiváló, mert igazi jolly joker illat. Bár én ebben a nagy “nyári” melegben teszteltem, tartóssága megfelelő, és azon kaptam magam, hogy pár pillanatra meg-megállva csak élveztem a saját illatom. Szívből ajánlom kifinomult hölgyeknek és lányoknak, és azoknak is, akik esetleg túl soknak találták az ős-Chloe-t, de szerették benne azt a fajta eleganciát, amelyet a Chloe megjelenít.

 

Az én drágaságom!
Az én drágaságom!

Természetesen a már megszokott Chloe üvegben jelent meg, színe elefántcsont színű, utalva a krémes púderességére. Odavagyok ezért a klasszikus designért, na!

Már kapható a parfümériákban, próbáljátok ki!

Holnap pedig gyertek újra a blogra, mert a klasszikus Chloe Eau de Parfum lesz terítéken! És ne feledjétek, csúcs nyereményjáték hamarosan, le ne maradjatok róla! 🙂

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter