Keressük az ország illatát!

A Parfümcenterrel együttműködve a Parfümblog is kíváncsi arra, hogy vajon mi lesz az ország női és férfi illata! Nagyon izgatott vagyok, és örülnék, ha ti is részt vennétek ebben a szuper játékban, hiszen rajtunk, rajtatok múlik, melyik lesz Magyarország kedvenc parfümje!

parfumcenter_post4

Íme a kampány részletei:

A Parfümcenter más webáruházakkal együttműködve egy új, izgalmas kalandba vág bele: elhatároztuk, hogy kiderítjük, melyik az ország kedvenc illata! Nevezd az általad leginkább kedvelt parfümöt, ha azt szeretnéd, hogy a Te kedvenced nyerje el a címet! Mind a női, mind a férfi illatot szeretnénk megtalálni.

A szavazás 4 héten keresztül zajlik:

  1. Az első héten bármelyik parfümre szavazhatsz, de fontos, hogy a parfüm márkáját és nevét pontosan add meg! Ha letelik a hét, megmutatjuk, melyik 20 parfüm kapta a legtöbb szavazatot!
  2. A második és harmadik héten az előzőleg kihirdetett TOP 20 illat közül választhatsz. A harmadik hét végén ebből már csak az 5 legtöbb szavazatot kapó parfüm marad versenyben.
  3. Így az utolsó héten a TOP 5 parfüm közül döntheted el, hogy melyik legyen Az Ország Illata. Minden szavazó kör lezárásakor egy-egy parfümöt sorsolunk ki a szavazók között!

Szavazz szeptember 12. és október 9. között – mind a három körben megteheted -, hogy a Te kedvenc parfümöd szerezze meg Az Ország Illata címet! Itt lehet szavazni! Valamint a blog jobb oldali sávjában találjátok állandó kis ikonunkat, amin szintén eléritek közvetlenül a szavazást.

az-orszag-illata-logo

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter