See by Chloe – a Chloe univerzum pajkos pónija

Vicceskedő cím, elkésett poszt, nem is tudom, mi van ma velem…igazából tudom, fáradt vagyok, és annyi de annyi minden történik most körülöttem, hogy valószínűleg ettől kissé szétcsúsztam. A mai nap legyen a Chloe univerzum egyik különc kis üdvöskéé (lányok, így kell ezt írni!?), a See by Chloe-jé, aki mert valami újat, valami nagyon mást mutatni a Chloe Eau de Parfum mérhetetlen eleganciája után. Persze, pont ezért a kishúgra kevesebb figyelem jut, tipikus…nehéz kitörni a sikeres nővér árnyékából. Pedig érdemes rá is figyelni!

“A híres parfümtervező, Michel Almairac által megálmodott See by Chloé illat erősen addiktív, virágos kompozíció.”

see_by_chloe_banner

 

A See by Chloe parfümöt a Chloe divatház azonos nevű fiatalos ruházati vonala ihlette. Már a parfüm üvege is kifejezetten mai, modern és fiatalos, mellőzve minden felesleges sallangot (mely amúgy is jellemző a Chloe divatházra) régi klasszikus madárkalitkát formáz. A vidám, üde virágos összetevők harmonikusan keverednek a szantál és vanília jegyekkel. Az alapjegy tiszta és puha pézsmás-szantálos akkordját a vanília éppen csak egy csöppet édesíti meg, inkább a “puha” faktort erősíti. A bergamott a fejjegyből éppen csak beköszön, szerepe szerint egy friss, élénk felhanggal engedi útjára a virágos jegyeket: az almafavirág ezidáig  nem túl gyakori parfümös jelenléte (Tommy Girl, Skin Petals, Pure White Linen Pink Coral, 5th Avenue Style) jelenti az üde, romantikus akkordot, melyet nagylányossá, modern, sikkes illattá a jázmin és az ylang-ylang tesz, még mielőtt túl naivvá válna az illat.

see by chloe parfüm

 

Bájos, csajos, finoman púderes-virágos karaktere jól áll azoknak a nőknek, akik nem akarnak mesterkéltnek, túl műnek látszani. Bár kellően intenzív és érzéki illatú, mégis úgy érzem vele kapcsolatban, hogy olyan természetes viselni.

Ugye nem feledkeztetek meg, hogy javában Chloe het van a blogon, az új Chloe Fleur de Parfum kapcsán? A hétvégén pedig egy csodálatos nyeremény várja, hogy kisorsoljam, szóval holnap ugyanitt találkozunk!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter