L’Eau de Chloe – tavasz a palackban

A L’Eau de Chloe az egyetlen (eddig) a Chloe sorozatban, amely szakít a natúr, púderes pasztell színekkel, és zöld ruhát öltve a tavaszt hozza elénk üde jegyeivel. Kilóg a sorból, nem kicsit, nagyon. Kevésbé arisztokratikus és feszesen elegáns, ellenben kellően bohó és életvidám.

l'eau de chloe

Ahogy most várom az őszt és vele együtt a nehezebb, komolyabb illatokat is, úgy várom tél végén a tavaszt, és a könnyed, légies, friss, zöld karakterű illatokat. Ezt a kettőt soha nem tudtam keverni, egyszerűen télvíz idején nekem nem esik jól egy kicsattanóan friss, fa-fű illatú parfüm. A L’Eau de Chloe érdekes kettősséget rejt magában: egyszerre tükrözi alkotóik szándékát – létrehozni valamit, ami Chloe, ami nemes, ami klasszikusan elegáns, ugyanakkor legyen mód megcsillantani ennek a nőnek azt az oldalát is, amikor a családjával vagy barátaival kirándul vagy éppen kutyát sétáltat a Duna parton vagy rosé fröccsöt iszik egy kora nyári fesztiválon. Mert ilyen helyekre a Chloe Eau de Parfum túl komoly, ilyen helyekre kell egy kis lazaság, könnyedség. Ezért esik jól akár hóesésben is viselni, mert bár zöldnek zöld, nem az a tipikus “természetillat”.

“A 2008-ban Michel Almairac (robertet) által megálmodott Chloé parfüm rövid időn belül került a klasszikus illatok elit sorába. Az azonnal felismerhető, városi eleganciát idéző rózsa illat most új értelmezésben jelenik meg, a szabadság megtestesítőjeként, egyenesen a chloé rózsakertjéből. A híres parfümőr legfrissebb alkotása, a L’eau de Chloé magas koncentrációjú rózsavizet tartalmaz, mely kivételesen friss érzését kölcsönzi az illatnak. Ez a harmatkönnyű, citrusos rózsaillat olyan, mintha tiszta oxigén buborékok törnének fel belőle. Kifinomult aroma, mely a nyár édeskés, jéghideg limonádéit idézi. Határozott és elegáns, légies és könnyed, a rózsa pedig érzéki nyomot hagy a bőrön. Lassan bontakozik ki a pacsuli, a luxus illat tökéletes megkoronázásaként.”

chloe-leau

 

 

Púderes rózsa-ibolya-frézia-magnólia-jázmin az illat szíve és lényege, melyet citrusos-aldehides akkordok élénkítenek fel. Az alapjegyben a pacsuli dübörög, és sok-sok száraz, meleg jegy. Ettől az illat egyszerre frissítő, nőies és szenzitív. Nagyon szeretem!

Ugye nem feledkeztetek meg, hogy javában Chloe het van a blogon, az új Chloe Fleur de Parfum kapcsán? A hétvégén pedig egy csodálatos nyeremény várja, hogy kisorsoljam, szóval Keep calm and read the blog!

keep-calm-and-read-my-blog

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter