Roses de Chloe – a legcsinosabb Chloe!

Először is, mielőtt elolvasnátok bármit is, nézzétek meg ezt a kisfilmet:

Ugye milyen bájos? A Chloe 2013-ban kiadott, és egyúttal az divatház 50. évfordulóját is ünneplő illat számomra a leginkább szemet gyönyörködtető! A Roses de Chloe, ha lehet, még inkább a rózsa ultra nőies illatáról szól, friss, édeskés, üde aromája teljesen levett a lábamról.

“A Roses de Chloé parfüm elvarázsol gyengédségével. Azonnal hihetetlen frissességet áraszt, köszönhetően a benne rejtőző bergamottnak, amit  édes damaszkuszi rózsa esszencia fon körbe, cseppnyi magnóliával vidámítva. A bőrrel érintkezve  kinyílnak a Chloé illatház jellegzetes jegyei: az ámbra és a pézsma.”

 

Szerintem a Chloe sorozat legszebb darabja a Roses de Chloe, már ami a külsőt illeti: puha rózsás árnyalat, leginkább tükrözi a rózsa lényegét, természetesen a már megszokott Chloe üvegben, és szalaggal. Az illat maga a klasszikus eleganciát képviseli, komplex és összetett, de annál üdébb és tisztább illatú. A friss citrusok mellett az édeskés gyümölcsök is szerepet kaptak, mint a barack, alma és feketeribizli, mellettük pedig meleg-száraz fás jegybe oltott rózsa és magnólia nyiladozik. Fehér pézsma és ámbra adják az alapokat, puha fás jegyek kíséretében.

A Chloe hét keretében olvashattatok a blogon az új Fleur de Chloe-ról, holnap pedig gyertek újra a blogra, mert a klasszikus Chloe L’Eau de Chloe lesz terítéken! És ne feledjétek, csúcs nyereményjáték hamarosan, le ne maradjatok róla!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter