Megújult a Parfümblog!

 

 

Drága Parfümblog olvasók!

 

A Parfümblog megtalálta végre végleges helyét, így örömmel mutatom be Nektek az új oldalt! 🙂 Új, már megjelenő aloldalak és címkék segítik azt, hogy megtalálhassátok a régebbi posztokat, esetleg rákeressetek egy-egy parfümre. Az előző két blog összes posztja itt megtalálható, így már nem kell keresgélni (nekem sem:)

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy visszajelzést kapjak tőletek, Olvasóktól, hiszen miattatok működik ez az oldal már 1,5 éve, ezért mindig nagy öröm, ha egy-egy poszthoz, íráshoz hozzászóltok.

Ezen az oldalon a komment elküldése regisztrációhoz kötött, aminek bevallom, én örülök, hiszen így jobban megismerhetlek benneteket, és nem fordulhat az elő, hogy más nevén más valaki ír véleményt.

 

Szeretnélek ösztönözni benneteket a regisztrációra, így azok között, akik 2012. január 27-ig regisztrálnak, és itt, ennél a posztnál egy kommentet írnak (bármi lehet benne, egy szia! is:) L’Artisan illatmintákat sorsolok ki! (Nuit de Tubereuse, La Chasse aux papillons)

 



44 thoughts on “Megújult a Parfümblog!”

  • Ez egy más világ. Itt mindig feltöltődik az ember. Csak így tovább!

    Ákos

  • :))köszönöm:) Én is élvezem az új oldalt, komolyan öröm posztot írni, könnyű és szép:D

    Remélem, szép kis illatokat fogsz kapni, de azért ne lepődj meg, ha elsőre esetleg csalódsz! A niche illatok nem populárisabb illatok, egyesek még számomra is a hordhatatlan kategóriába tartoznak:)

  • Az én tapasztalatom az, hogy van olyan parfüm, ami 3 évig sem bírja, és van olyan, ami akár 5-10 évig is vagy tovább. Ennek az a feltétele, hogy sötét helyen (szekrényben, vagy dobozában) kell tartani, és nem a radiátor mellett! Ha így tartod őket, és nem kipakolva, ahol a napfény és hő éri, akkor tovább is megmaradnak!

  • Örülök, hogy elköltöztél, szerintem ritka unpraktikus kezelőfelülete van az NLC-s blogoknak, meg amúgy is, kényelmetlen volt két blogban párhuzamosan keresni. És szeretem a blogod, annyira természetes és emberi. Köszönjük!
    Én most fogom kézhez kapni életem első niche mintacsomagját, úúúgy várom! 😀

  • Szia!

    Jó ösztönzés a regisztrációra! 😉

    A rózsát és a pillangókat is imádom, úgyhogy reménykedve várom az illatminta nyerteseinek nevét! 🙂

  • Kedves Parfümblogger!

    Mivel szeretem a parfümöket, ezért elég szép számmal gyűjtöttem már össze illatocskákat. Viszont úgy tudom, hogy egy parfüm kb. 3 évig örzi meg a minőségét. Te erről mit gondolsz? Gondolom neked is elég sok lehet otthon, és ha belegondolok, hogy azért egy 50 ml-s illatot is sztem egy pár hónap míg elhasználunk. Nem beszélve arról, amikor az embernek több is van, és minden nap mást használ, hát én úgy néztem a készletemet, hogy 3 év alatt se fogyna el…Tehát a kérdésem az, hogy valóban 3 év a szavatosság??

  • Drága Csajok (és pasik?)!
    Nagyon örülök, hogy ilyen szép számban regisztráltatok és jeleztétek, hogy követni fogjátok az új oldalt!

    Egy biztos, ha eddig tetszett a blog, most még jobban fog, mert belehúzok:)

    Még több lehetőség lesz arra, hogy az általam kipróbált parfümöket ti is kipróbálhassátok, akár illatminta, akár parfüm keretében is…:)

    Köszönöm, hogy vagytok!
    Andrea

  • Nagyon kíváncsi vagyok, mit küldenél, várom :)!Szuper az ötlet és az oldal!

  • Helló,
    A lányaim kértek h regisztráljak, de jó ötlet volt! 🙂

  • Kedves Parfümblog!

    Már a korábbi blogodat is olvastam, de meg kell mondanom, hogy jól tetted, hogy váltottál, ez a blog még szebb, könnyebben kezelhető és átlátható! Gratulálok és köszönöm a nyerési lehetőséget! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter