Megújult a Parfümblog!

 

 

Drága Parfümblog olvasók!

 

A Parfümblog megtalálta végre végleges helyét, így örömmel mutatom be Nektek az új oldalt! 🙂 Új, már megjelenő aloldalak és címkék segítik azt, hogy megtalálhassátok a régebbi posztokat, esetleg rákeressetek egy-egy parfümre. Az előző két blog összes posztja itt megtalálható, így már nem kell keresgélni (nekem sem:)

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy visszajelzést kapjak tőletek, Olvasóktól, hiszen miattatok működik ez az oldal már 1,5 éve, ezért mindig nagy öröm, ha egy-egy poszthoz, íráshoz hozzászóltok.

Ezen az oldalon a komment elküldése regisztrációhoz kötött, aminek bevallom, én örülök, hiszen így jobban megismerhetlek benneteket, és nem fordulhat az elő, hogy más nevén más valaki ír véleményt.

 

Szeretnélek ösztönözni benneteket a regisztrációra, így azok között, akik 2012. január 27-ig regisztrálnak, és itt, ennél a posztnál egy kommentet írnak (bármi lehet benne, egy szia! is:) L’Artisan illatmintákat sorsolok ki! (Nuit de Tubereuse, La Chasse aux papillons)

 



44 thoughts on “Megújult a Parfümblog!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter