Madonna Truth or Dare Naked – parfümkritika

Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas kisregény következik!

Megvan az az érzés, amikor valamire már rég óta vágysz, valamire, ami eddig elérhetetlennek tűnt, kutattad tűzön-vízen át, de sehol nem tudtad megszerezni és akkor egyszer csak szinte az öledbe pottyan és még magadhoz sem térve a nagy szerencsétől és meglepetéstől realizálod, hogy igen, IGEN, imádod, megérte rá várni? Nos, pontosan így jártam Madonna Truth or Dare NAKED illatával.

madonna truth or dare naked parfüm

Tudom, hogy most sokan fognak fanyalogni, hiszen Madonna első parfümje, a Truth or Dare – melyről itt olvashattatok elismerő kritikát – nem aratott osztatlan sikert. Nekem viszont nagyon bejött, hiszen egyrészt hatalmas Madonna rajongó vagyok, másrészt imádom a gardéniás-tubarózsás nagyasszonyos illatokat. Tehát nem egy habkönnyű darab. És ha még hozzáteszem, hogy Madonna első hivatalos parfümjére kb 14 éves korom óta vágyom (azaz kicsivel több, mint 20 éve…OMG), a legegeslegjobb barátnőm pedig éppen az USA-ban süttette kockás hasát és egyenesen onnan hozott egy üveggel az európai megjelenés előtt jóval, akkor érthető, hogy csak imádni lehet.

madonna truth or dare parfüm

Aztán hivatalos oldalakon felröppent a hír, hogy jön a következő Madonna parfüm, ami egy érzékibb, visszafogottabb, intimebb darab lesz, hát szó szerint “nyál csorgatva” vártam, hogy hamarosan nálunk is kapható lesz, és lesz egy újabb darab Madonnám 🙂 Haha, persze, hogy nem lehet itthon, sőt Európában sem nagyon kapni, több oka is van… Így maradt a nemzetközi parfümoldalak nézegetése, és hiába kínálták viszonylag jó áron, horror a szállítási díj, amire tuti rájön a vám és/vagy adó is. Ekkor lépett színre az Iparfüméria.hu, ahol gyanútlanul nézelődtem, és csak úgy kíváncsiságból megnéztem, mi újság a Madonna parfümmel az oldalon. És ott volt!! Azonnal lecsaptam rá, 1-2 nap múlva pedig már kézhez is kaptam és természetesen azonnal beborítottam magam vele. Ó, Istenem, hogy mennyire nekem találták ki ezt az illatot!

madonna truth or dare naked parfüm parfümblog

Maga az érzékiség, a meleg bujaság vadító illatjegyekkel csábítva. Mert ebben az illatban aztán van szufla, benne minden jóval, de valahogy mégis szelídebb, kerekebb, nem az az egyből letámadós típus, ha értitek mire gondolok. Mert milyen illat is lehet az, ahol már a fejjegyben a mézédes lonc a barackvirággal és a narancsvirággal karöltve lerohanja az orrot,  jó értelemben, és a szürreálisan gyengéd (mert nem arról híres) oudos alaphoz füstös benzoával kevert és kakaóval édesített szexis fás jegyek az erotika királynőnek is nevezhető vanília orchidea a szűzies gyöngyvirággal karöltve lejt körtáncot az ember bőrén?! Jó! Tudom, hogy ez az ömlengés vissza is üthet, mert esetleg sokatoknak csalódást fog okozni az illat, de érzékeltetni szerettem volna, hogy a Truth or Dare Naked mennyivel szebb, nőiesebb, hordhatóbb, és szerintem Madonnásabb illat, mint az elődje, és ennek ellenére alig lehet kapni. És ami még elképesztőbb, hogy nagyon olcsó…de tényleg. Úgyhogy érdemes pár ezer forintot áldozni rá annak, aki szereti az édes, meleg, fűszeres-orientális illatokat.

Lelőhely, ahol én vettem: Iparfüméria.hu  (bár most úgy tűnik, hogy elfogyott, de érdemes emailben érdeklődni, hogy mikor lesz kapható újból…vagy feliratkozni, hogy értesítsenek, ha lesz belőle újból.)



3 thoughts on “Madonna Truth or Dare Naked – parfümkritika”

  • Abszolút egyetértek veled! Hatalmas Madonna rajongó vagyok így nem hiszem, nagyon vártam. A Truth Of Dare inkább csak Madonna miatt tetszett annyira nem lett az illatom. De a Naked!!!!! Imádom nagyon kellemes, tartós. De hova lett???? Sehol nem kapható hónapok óta…

  • Kipróbálnám, de előtte egy teszter nem lenne rossz belőle. Egy fiolával rendelni mégsem érné meg a postaköltség miatt, viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy papírlapra fújva, vagy csak egy ml-t nem tudsz-e postázni? 🙂 Amúgy nem is értem, hogy az iparfümérián hogy van ilyen jó árban… 50 ml 3200 ft!!!!???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter