Parfümújdonságok a Madison parfümériában

Tudjátok, sok-sok éve imádkozom azért, hogy nálunk is beszerezhetőek legyenek a nemzetközi piacokon szereplő különleges parfümök. Úgy látom, hogy a budapesti luxusparfümériáknak köszönhetően lassan mi is felzárkózunk, juppi!

Használjuk ki, és próbáljuk ki most a Madison parfüméria újdonságait!

Azagury – Yellow, White, Pink, Green, Black, Wenge
Jacques Azagury londoni divattervező. Specialitása, hogy a leglélegzetelállítóbb kreációkba öltözteti fel a vörös szőnyegen felvonuló híres és gyönyörű világsztárokat. Kliensei közé tartoznak rock-sztárok, királyi fenségek és színésznők. Egyik legismertebb vendége, Diana a Walesi Hercegnő volt, akinek ő segített nemzetközileg is elismert divatikonná válni. Jelenleg Helen Mirren, Kelly Brook, Kelly Rowland és Naomi Watts is Jacques fantáziájára bízza a megjelenésének megtervezését. The Azagury parfümök híven tükrözik a márka dizájn iránti elhivatottságát, és minden illat Azagury stílusának, vonzerejének és kifinomultságának egy-egy megtestesítője.
boadicea
Boadicea the Victorious – The Gold Collection: Kings Road, Bayswater, Chelsea, Hyde Park, Mayfair, Greenwich, Jubilee, Oxford, Notting Hill and Piccadilly
 10 ikonikus illat, melyek egyedülálló londoni körútra invitálják a modern kor utazóit. Brit kézművesek által elkészítve, a Boadicea the Victorious illatok a hagyomány, örökség és időtlen luxust hivatottak jelképezni. A csodaszép üvegek ismét ónötvözetből kézzel készített címerekkel vannak díszítve, ezúttal arany színben.
Boadicea The Victorious – Blue Sapphire
II. Erzsébet királynő és Fülöp Herceg 65. házassági évfordulója alkalmából alkotta meg a Boadicea The Victorious a Blue Sapphire parfümöt, mely magát a királyi luxust szimbolizálja. Királykék üvegben, arannyal bevont kupakkal és a Boadicea The Victorious egyedülálló, ónötvözetű díszével, melyen igazolással bizonyított eredeti kék zafír is elhelyezésre került. A gyönyörű csomagolás ellenére mégiscsak maga az illat, ami a legpompásabb.
Fejillat: citrom, narancs, zöldes jegyekkel
Szívillat: rózsa, kardamom, indiai jázmin
Bázisillat: oud, pacsuli és lágy ámbra
Boadicea The Victorious – Nemer
A Boadicea parfümőrei elhivatottak voltak, hogy különleges és egyedülálló oud-ot találjanak, mely az illat alapját adhatja. Így találtak rá a ?Tigris Oud?-ra. A Tiger Oud név a fa csíkozottságából ered: amikor a fát megvágják, egy tigris csíkjaihoz hasonló mintázat jelenik meg rajta. Így a fa nem csak az illat fő jegyét adja, de az elnevezést is inspirálta, hiszen a ‘nemer’ arab szó jelentése tigris. A Nemer a világ legkülönlegesebb összetevőit tartalmazza, mint a sáfrány, török rózsa, jázmin absolu és indonéziai pacsuli. Gazdag, krémes illatán keresztül dekadenciát és bájt is közvetít, miközben misztikussággal fűszerezve időzik a bőrön. Az üveget díszítő címerpajzs és kupak 24 karátos aranyba vannak mártva, hogy tovább emeljék a parfüm által nyújtott luxus érzetét.
Fejillat:  török és marokkói rózsa, sáfrány
Szívillat: ?Tiger oud?, pacsuli
Bázisillat:  szantálfa, ámbra
perfumista avenue
Bond no 9 – Perfumista Avenue

A márka 10. születésnapjára megalkotott illat hűen tükrözi New York városának sokszínűségét. Megalkotásának alapgondolata az volt, hogy egy kompozícióban egyesítsék New York ?legjobbjait?: az Upper East Side eleganciáját, az Upper West Side gazdag kultúráját a Downtown és Brooklyn bohém lüktetését, valamint a külső kerületek dinamizmusát. A parfüm fő illat-jegye a szilva, melynek intenzív aromáját különleges fűszerek övezik. Szívillata buja és virágos, míg a bázis illat, a fás illatjegyekkel, pézsmával és a tealevél illatával eleganciát sugároz.

Fejillat: szilva, sáfrány és szerecsendió
Szívillat: rózsa, pünkösdirózsa és jázmin
Alapillat: ámbra, pacsuli, pézsma és mate-tea
Bond no 9 – New York Patchouli
A pacsuli afrodiziákum, és életenergiánkat is képes harmonizálni. Elvarázsolta Napóleont és a Belle Epoque művészeit is. Most a Bond No9 márka által fűszerezve ismét egy új oldalát mutatja meg, a városi nyüzsgő élet művészetét kifejezve.
Fejillat: bergamott, rózsavíz, licsi
Szívillat: pacsuli, liliom, orgona
Bázisillat: ámbra, szantálfa, cédrus, pézsma
Andrea Maack – Coven
A COVEN megalkotásának fő inspirációját Andrea a naturális világ sötét ösvényeihez való vonzódása jelentette.  Az eredmény drámaian erőteljes és elbűvölően szexi. A COVEN egy utazás a sötét erdők titkain és varázslatán keresztül. Bársonyos, mély zöldek és erőteljes vonalak érzékien esztétikus illata.
Illatjegyek: galbánum, guiac-fa, és buxus.
clive c. 15th anniversary
Clive Christian – No 1. Limited 15th Anniversary Edition
15 évvel az eredeti illat megalkotása után itt a limitált szériás No.1 férfi és női változata. A világon összesen 500-500 db létezik belőle, ebből egy-egy most itt van a budapesti üzletben. A Guinness rekordok könyve által a világ legdrágább parfümjeként bejegyzett illat ezúttal új intenzitással és kicsit eltérő formulával kápráztatja el a valódi luxus rajongóit, tehát az sem baj, ha Ön már szerencsés No.1 tulajdonos, mert ezúttal valami mást kap, aminek az egész világon alig van párja.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter