Justin Bieber belehúzott: itt a második parfümje!

Ha volt is olyan kósza gondolatunk, hogy Justin Bieber kalandozása a parfümök birodalmában csak múló szeszély lesz, most mindörökké elfelejthetjük, hiszen itt a legújabb Justin Bieber parfüm, mely igen találóan a Girlfriend nevet kapta. Talán azért születhetett  meg a Bieber parfümbirodalom újabb tagja, mert a szakma kifejezetten díjazta első, Someday parfümjét, mely idén elnyerte a celebrity parfümök különdíját, valamint elképesztő mennyiségben fogy a mai napig is (várhatóan, hiszen Bieber rajongótábora igen kiterjedt, és fiatal tinilányokból áll).

A Girlfriend parfüm megmutatja, hogy milyen is Justin Bieber barátnőjének lenni: a parfüm promója is Selena Gomezzel készült (Justin barátnője), és Justin kifejezetten a női rajongóinak ajánlja. Személyes, intim és flörtre késztető illat, melyben a mézédes gyümölcsök mellett igen intenzív virágos jegyek kaptak helyet, melyet puha pézsmás alapra ültettek.

Fejjegy: mandarin, áfonya, körte, málna

Szívjegy: frézia, csillagánizs, barack, narancsvirág

Alapjegy: ámbra, pézsma, orchidea

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter