A legjobb nyári parfüm újdonságok nőknek

Végérvényesen itt a nyár, most bizonyára a legtöbben vagy egy vízparton vagy a lakásban izzadtok, így aktuálisnak éreztem összefoglalni az idei nyár parfümslágereit, újdonságait. Mind frissítő, aromás illatok, melyek a legmelegebb nyári napokat is feldobják egy kis pezsgéssel.

1. Donna Karan DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau So Intense

Én a “sima” Fresh Blossom parfümért is odavagyok, azaz a tiszta, púderesen szappanos illatáért. Most itt az új, intenzív változata is. Tisztaságillat kedvelőknek nagyon ajánlom.

Már 10.621 Ft-tól kapható.

 

2. Thierry Mugler Alien Aqua Chic és Angel Aqua Chic

Nyilván nem kell bemutatni Mugler két nagy sikerű parfümjét, már számos változata megjelent, az idén viszont kifejezetten a vizes, könnyed hatás volt a cél, így azok is élvezhetik e két csodás parfümöt, akiknek nyárra sok lenne az erőteljes aromájuk. Én az Alien Aqua Chic után vágyódom…:)

Már 15.162 Ft-tól kapható.

 

3. Dior Miss Dior Eau Fraiche

A Miss Dior Cherie új, rövidebb nevet kapott Miss Dior képében, ennek örömére megjelent a széria újabb darabja, Eau Fraiche néven, kifejezetten nyári, könnyed viseletre ajánlott édesszájú Miss Dior rajongóknak.

Már 14.364 Ft-tól kapható.

 

4. Davidoff Cool Water Pure Pacific

A nyári parfümök koronázatlan királynője kétség kívül a Cool Water, amely megmutatta nekünk, milyen is az igazi vizes parfüm, és milyen az, ha ezt viseljük a rekkenő hőségben. Most itt az új, ha lehet azt mondani, még vizesebb, hűsítőbb változata ananásszal, mentával és sárgadinnyével.

Már 10.621 Ft-tól kapható.

 

5. Calvin Klein CK One Summer 2012

A CK One első, kultikus darabja is igazán könnyed, nyári illat (számomra), de szinte minden évben újabb és újabb limitált, nyári változat jelenik meg, így aki szeretné ezt a citrusos frissítő bombát, az most vegye meg, mert később már nem lehet kapni.

Már 9016 Ft-tól kapható.

 

6. Aquolina Pink Sugar Sparks

Az egyik legismertebb cukorkás parfüm most gondolt a kánikulára is, így fellélegezhetnek azok, akik nem szeretnék kedvenc illatukat hanyagolni a hőség miatt. A Pink Sugar Sparks a zöld tea és a kávébab kissé fanyarkás aromájától és az édes akkordoktól nyári délutánokon vidám illatfelhőt nyújthat.

Már 5928 Ft-tól kapható.

 

7. Jil Sander Sun Sorbet

Jil Sander neve egyet jelent a Sun nyári parfümmel, mely anno kifejezetten divatos és keresett parfüm volt. Most itt az új, Sun Sorbet változata, mely feketeribizlis aromájával valóban egy isteni sorbethez hasonlít.

Már 9985 Ft-tól kapható.

 

 

8. Guerlain Shalimar Parfum Initial L’Eau

Nagyon-nagyon szeretem ezt a parfümöt, egyszerre nagyvilági, sikkes és természetes aromájú, mely gyönyörűen terül el a bőrömön. Nyári esték, alkalmak illata.

Már 10.944 Ft-tól kapható.

 

 

9. Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia

Imádom az Aqua Allegoria sorozatot, alig várom az új, nyári limitált darabokat. Most itt az új Lys Soleia, mely meglepően pezsgő, gyümölcsös illat, az önfeledt és boldog nyárhoz.

Már 9369 Ft-tól kapható.

 

10. Moschino Pink Bouquet

Új parfümmel jelentkezik idén nyáron a Moschino: a Pink Bouquet, mely üvegét tekintve a Glamour sorozat újabb tagja. A Pink Bouquet fiatalos frissességet, eufóriát és pozitív energiát közvetít az ananász, jázmin, bergamott, bazsarózsa, gyömbér és gyöngyvirág virágos-gyümölcsös akkordjain keresztül.

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter