Justin Bieber beszáll a parfümbizniszbe!

Kezdem azt gondolni, hogy a “celebfokmérő” lassan az lesz, hogy az adott celebnek van-e saját neve alatt kiadott parfümje, és ha igen, hány darab.

Nekem semmi bajom Justin Bieberrel, annak ellenére, hogy most divat szegényt cikizni, de az már nekem is furcsa, hogy egy tinifiú női parfümöt “tervez”. Annyira nyilvánvaló a marketingesek terve, hogy az már zseniális. Az év üzlete!

Someday néven jelenik meg Justin Bieber első, női rajongóinak tervezett parfümje. Az üveget záró kupak bájos kis szívkompozíció (mely erősen hasonlít Marc Jacobs Lola parfümjének virágjához), melyen kis lakat-kulcs függő van.

(via fragrantica)

És mit is lehet tudni az illatról? Justin saját elmondása szerint maximálisan beleadott mindent a projektbe, hiszen a rajongói a legjobbat érdemlik.

“Legyünk reálisak, egy lány illata nagyon fontos a srácoknak. Nagyon bensőséges kapcsolatom van a rajongóimmal, így kreáltunk egy parfümöt, mely egy másik, személyesebb módja annak, hogy közelebb kerüljenek az én világomhoz.” (Justin nyilatkozata a wwd-nek)

A parfüm “orra” Honorine Blanc, a Fiermenich csoport tagja. Az összetevők pontos listája még nem ismert, az biztos, hogy virágos-gyümölcsös-gourmand illat lesz.

(via fragrantica)

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter