Jesus del Pozo Halloween Fleur – parfümkritika

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez az borús, szürke idő nyomasztóan hat rám, kedvem sincs kidugni az orromat – persze, nem tehetem meg, úgyhogy úgy döntöttem, majd tavaszt varázsolok magam köré. Ehhez pedig kellenek színes ruhák, tavaszi, illatos virágok és sok-sok üde virágos parfüm. Mindegyik kipipálva, és kérem szépen, működik! Ma egy sárga-kék összeállításban voltam, az asztalon egy csokor tulipán én pedig Halloween Fleur illatfelhőt “rittyentettem” magam köré.

HWN FLEUR_Visual_Coef_0,7_Press(1)Egy kedves Parfümblog olvasó hívta fel a figyelmem a Halloween Fleur illatra. Bevallom, ezidáig elkerülte a figyelmem, illetve a parfümériában, kutyafuttában csak azt konstatáltam, hogy nagyon szép, mutatós, dekoratív üvege van (szerintem a legszebb a sorozatban). Az ős-Halloween illat szerintem mindenki orrában benne van, nincs még egy ilyen, szó szerint lila illat, mely ennyire sokrétű lenne: púderes, zöld-vizes akkordokkal és sok-sok virággal, melyek gazdagon fűszerezettek. Mivel jó árfekvésű parfüm, 1997 óta tuti mindenkinek minimum egy üveggel volt! Tavaly olvashattatok az új Halloween Tattoo parfümről a blogon, így itt volt az idő, hogy kissé visszatekintsünk, mondjuk 2013-ba, és kipróbáljuk a virágos (fleur) Halloween-t.

IMG_1413

A Halloween Fleurt a fiatalság ihlette, az a pillanat, amikor a tavasz megnyitja kapuját, a természet új életre kel, amikor még minden tiszta, nyílt és ártatlan. Az illat azt a fiatal énünket hangsúlyozza, mely őszinte, ártatlan, álmodozó, ehhez pedig egy olyan illatot kreáltak, mely egyszerre friss, bimbózó és a szépséget magasztalja. Nagyon érdekes az, hogy gyakorlatilag a Halloween sorozatból a Fleur nem viseli magán markánsan a sima Halloween karakterét. Bár az ős illat is markánsan virágos, a Fleur, nevével ellentétben bár virágos, de máshogy. Az orgona, jázmin és orchidea hármasa nagyon intenzív pézsmás jeggyel fonódik össze, ettől érdekesen krémes lesz az illat, melyhez a kasmírfa aromája is hozzáteszi a maga púderességét. Az ibolyalevél ad egy érdekes felhangot az illatnak, édes és mégis friss jellegű, ehhez jön még a krémes-púderes virágok özöne, és a meleg-száraz fás akkord, melyből kikacsint a pézsma. Tényleg egyedi, és tényleg álmodozásra késztet, megállít egy pillanatra.

HWN FLEUR_Visual_40cm_PLV

Nem kifejezetten a megszokott üde virágos illatot várhatjuk a Halloween Fleur-től, hanem egy alapjaiban friss, enyhén zöldes jellegű, majdhogynem éteri illatot, mely nem e világinak tűnik. Púderes, orgonás illatok rajongóinak érdemes kipróbálni. Fiatalos, kellően egyedi és imádni valóan tartós illat, úgyhogy fiatalok előnyben! 🙂 Eau de Toilette változatban kapható.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter