Jesus Del Poso Halloween Tattoo – parfümkritika

“Szexi, lázadó, misztikus, sötét és ragyogó…a parfüm, mely mintegy tetoválás díszíti bőrünket, kinyilvánítva a lázadó hangulatunkat és azt a magabiztosságot, mellyel minden álmunkat valóra válthatjuk.”

Saját tervezésű Halloween Tattoo parfüm :)
Saját tervezésű Halloween Tattoo parfüm 🙂

1997. Jesus Del Pozo spanyol divattervező piacra dobta a misztikus és vamp nő illatát, a Halloween-t és ezzel parfümtörténelmet írt. Nincs olyan ember a Földön, aki ne ismerné ezt az ikonikus illatot, mely cseppet sem olyan félelmetes, mint ahogyan a neve sugallja, viszont annál inkább rejtelmesebb és karakteresebb. A lágy és púderes ibolyaillat mellé olyan látszólag nem odavaló jegyek, mint a tengeri aromák és a banánlevél vizes-zöld akkordja a legfüstösebb alapokkal van egymáshoz illesztve, amelytől a Halloween valóban egyszeri és megismételhetetlen. Tudom, hogy ezt az illatot vagy maximálisan imádni vagy teljes mértékben elutasítani lehet, nincs középút, annyira domináns jellegű.

halloween tattoo

 

Most azok is olvassanak tovább, akik nem kedvelik ezt az illatot, mert ígérem, kedvet fogok csinálni hozzá. Nos, idén ősszel egy újabb Halloweent ismerhetünk meg, mely ízig-vérig Halloween, mégis kikacsint azokra, akiknek az orientális-púderes és zöld jegyek túl soknak bizonyulnak. A Halloween Tattoo egyfajta önkifejezési forma, mely rebellis énünket erősíti fel, kellő önbizalmat adva a hétköznapok sikereihez. Kétség kívül vagány, karakteres illat, mi más is lehetne, hiszen az alapjaiból kikacsint az ős Halloween, melyből kivonták a banánlevél és tengeri aromák jegyeit, helyette élettől duzzadó gyümölcsök, és pikáns pina colada kapott helyett pici borssal megfűszerezve. A Halloween védjegyévé vált tengeri aroma tengeri só képében jelenik meg (mely úgy látszik, egyre népszerűbb lesz a parfümökben), és az erőteljes virágos szívjegyek mellett a “csavart” jelenti az illatban. Amitől más, mint a többi, amitől Halloween. Az alapokban kevesebb a füst, a tömjén a misztikum, helyette kapunk egy finoman fűszerezett, puha, lágy és szexis vaníliás-krémes-fás akkordot.

 

 

HALLOWEEN EDT TATTOO Edt Női high

 

Rendkívül könnyen viselhető az illat, így valóban tegyen próbát az is, akinek a klasszikus Halloween túl sok, kifejezetten fiatalos, vagány, édes virágos-gyümölcsös illat, egy kis pikáns csavarral. Az üvege nagyon vagány, jó kézbe venni. 🙂

A Halloween Tattoo Woman mellett megjelenik a Halloween Tattoo Man is, amely férfiasan fás-gyümölcsös és zöld jegyekben gazdag, mint a bambuszlevél, kardamom, martini, bors, gyömbér, tengeri só, pézsma, ámbra, szantál, pacsuli.

Az illatok Eau de Toliette töménységben jelennek meg:

Halloween Tattoo Woman edt 30 ml 8.590 Ft

Halloween Tattoo Woman edt 50 ml 12.590 FT

Halloween Tattoo Man edt 50 ml 12.990 FT

Keressétek a parfümériákban.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter