Chloé Love Story Eau de Toilette – parfümkritika

Nem is olyan rég olvashattok már a blogon az új Chloé Love Story Eau de Toilette megjelenéséről, azóta pedig sikerült tesztelnem is az illatot!

IMG_1746

Frissebb, virágosabb, érzékibb – e szavakkal írható körül az új Love Story. Érdekes azt megtapasztalni, hogy a Chloéra oly jellemző, mára már védjegyükké vált tiszta-púderes (rózsás) akkord hogyan vonul át az egész Chloé parfümmárkán. Lehet, hogy valakinek unalmas (az próbálja ki a Love, Chloé-t), én szeretem, ha egy márka hű marad a koncepciójához. A Love Story edt abban “nagy”, hogy ezt a légies, de elegáns Chloé-akkordot pajkosabb, szertelenebb módon közvetíti: bájos és elragadó virágos illat. A narancsvirág meglepően tiszta, friss illata csap fel a kifújás pillanatában, majd elhalkulva felüti a fejét kötrefa virágja, mely gyümölcsösen édeskés, kacagtató illat. érdekes módon ez a csillámló akkord hamar elhalkul, és újra a narancsvirág válik dominánsabbá – vagy inkább úgy fogalmazok, ha jó mélyet szippantunk az illatfelhőbe, és hagyjuk, hogy az orrunkban tovaszálljon a körtefavirág illata, akkor érezhetjük a nagyon izgalmas sarkantyúvirág és a narancsvirág tiszta, enyhén zöldes, friss akkordját. Valóban a hajnal illata ez, amikor még a dér csillog a leveleken, virágok kelyhein, amikor egy fantasztikus éjszaka után a boldogságtól és a szerelemtől szédülten beleszippantunk a levegőbe.

Az illat arca Clemence Poesy
Az illat arca Clemence Poesy

Kifejezetten jó kis tavaszi-nyári illat azoknak, akik szeretik a könnyed, fiatalosan elegáns, stílusos illatokat. Tetszik, ahogy a finoman édeskés, kerek akkord mögül ki-kikacsint a Chloéra oly jellemző “tiszta-nőies” illat.

Kapható 30, 50, 75 ml-s változatban.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter