Chloe Sevigny parfümszenvedélye

Őszintén megmondom, Chloe Sevigny neve sokáig nem mondott semmit, nem láttam maradandó vagy hatással bíró filmekben, nekem mint divatjelenség sem volt izgalmas, mégis meg van érte veszve a divatszakma. Köztudott, hogy Sevigny nagy parfümrajongó, saját elmondása szerint szó szerint fürdik az illatokban, és egy nap többször is befújja magát.

Chloe a Chloé arcaként...
Chloe a Chloé arcaként…

A frissen alakult Regime des Fleurs (Rezsim virágai) koncepciója szerint a virágoknak, illatuknak kommunikációs erejük van, melyekkel különféle rejtett üzeneteket lehet a külvilág felé küldeni. A Ballada, Epika, és Líra névre elkeresztelt kollekciójuk, és ahogy a márka neve is sejteti, a régi rendszerek mitológiáját, frissességét kívánja szimbolizálni. Igazán érdekes koncepció, nem megszokott, szívesen kipróbálnám az illataikat! A The Debut kollekciójuk egészen az 1800-as évektől a 2000-es évekig nyúl vissza inspirációért, amikor még a virágos illatoknak vonzereje volt.

regime des fleurs parfüm

Chloe Sevigny pedig, mint régi barátuk, legújabb (nem parfümös) projektjükben vett részt, melyről a Vogue is beszámolt, itt csíptem el az interjút Chloe Sevigny-vel:

Vogue: Van kedvenced a Regime des Fleurs parfümjei közül?

Chloe Sevigny: Nitesurf a kedvencem. Comme des Garcons Rose illatát viseltem anno, és azóta sem találtam olyan illatot, amelyet annyira imádtam volna. De most, hogy megtaláltam a Nitesurf-t, már nem kell keresgélnem tovább. Mint amikor frissen kijössz a zuhany alól, és mindened beszívja az illatot. Anyukám megtanította, hogy tegyek a csuklóra, a fül mögé, és egy picit a szoknya alá is.

smiths rosebud

Vogue: És mit használt még mindennap?

Chloe Sevigny: Smith’s Rosebud krémparfümjét. Nem tudok nélküle élni. Ha elmegyek otthonról, és véletlenül nem viszem magammal, beugrok egy boltba érte.

Itt találjátok meg a Regime des Fleurs honlapját!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter