Szerelem a levegőben: Chloe Love Story Eau de Toilette – parfümújdonság

Nincs mese, az utóbbi időkben csak a szerelem körül forog minden gondolatunk! 🙂 A minap néztem meg újra a Love Story című filmet, és hiába láttam körülbelül századjára, mindig rongyosra sírom magam…aki volt már szerelmes, az tudja, hogy mi az a szerelmes történet. Tudjuk, hogy milyen az, amikor egy ismeretlenbe szeretünk bele egy éjszaka alatt, és milyen az, amikor ránk virrad a nap, és új lappal folytatódik a szerelmi történet. A Chloe 2014 szeptemberében megpróbálta illatba önteni azt az mindent elsöprő, felperzselő szerelmet a Chloe Love Story képében, mely jó, ha az ember életében egyszer megadatik.

flacon 50ml avec étui ouvert

Idén folytatódik a Love Story!

“Frissebb, virágosabb, érzékibb; a Chloé Love Story Eau de Toilette egy újabb szerelmi történet, melyet Anne Flipo (IFF) álmodott meg. Tiszta csábítás a meztelen bőrön.”

Az új Chloe Love Story Eau de Toilette romantikusabb oldalról mutatja be a szerelmet, mely nem nélkülözi az érzékiséget. Csupa virágos, üde jegy, mely kifejezetten más karaktert kölcsönöz az illatnak, mind amilyen a Love Story Eau de Parfum. Szilvafa virága, narancsvirág és sarkantyúvirág. Gyümölcsösen édeskés, tiszta, friss karakterű jegyek, melyben az üde és az érzéki akkordok kaptak főbb szerepet, enyhén pikáns csípősséggel.

Anne Flipo, a Love Story megalkotója
Anne Flipo, a Love Story megalkotója

Anne Flipo parfümőr álmodta meg a Chloe számára mindkét Love Story illatot, az új Eau de Toilette változattal egy újabb izgalmas szerelmi történetet jegyzett fel az illatok nagy könyvében, melyet a Szajnaparti Pont des Arts híd szerelmes lakatjai ihlettek. Mind mind egy titokzatos szerelmi történet.

Az illat arca Clemence Poesy
Az illat arca Clemence Poesy

Az illat arca Clemence Poesy, akinek nagyon jól áll a hajnali Párizs, öröm nézegetni a fotókat! Próbáljátok ki ezt az izgalmas illatot!

flacon 50ml avec capot

A Chloe Love Story Eau de Toilette már kapható a parfümériákban, 30-50-75 ml-s változatban.
Itt pedig hangolódásképp a Love Story edp kisfilmje:

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter