Párosan szép az élet – szerelmes parfümpárosok

Oké, az ország egyik fele alig várja február 14-ét, Valentin vagy Bálint napot, a másik pedig bugyuta angolszász műünnepnek tartja. Én örülök annak, ha van egy nap, amikor tényleg minden a szerelemről szól, mert azért egy évek óta tartó párkapcsolatban, házasságban könnyen belecsúszunk a laza hétköznapokba, pláne ha gyerek is van már. Szóval ilyenkor fokozottan figyelek páromra, kényeztetem. Emellett imádom az összehangolt parfümpárosokat, és mikor máskor érne össze e két világ, mint Valentin napkor?

Love-vs-Logic

s.Oliver Soulmate parfümpáros

Az s.Oliver Soulmate illatpáros két ember belső harmóniáját tükrözi. A lelki társak megértik, érzik és kiegészítik egymást. Az illat pontosan ezt az életérzést árasztja magából. A A Soulmate for Her  az érzékiesség modern interpretációja. A frissítő fej illatban a mandarin és cékla, míg a szív jegyben frézia és tavaszi rózsa üdesége lelhető fel. Az alap jegy különlegessége a tonkabab és az érzéki fehér pézsma keveréke. A Soulmate for Him a frissesség és az érzékiesség kontrasztja. Sáfrány és mandarin erősíti fekete borssal a fej jegyet. Az erős tónust a szerecsendió, tonkabab és érzéki levendula adja a szív jegyben, míg az alap jegy melegét a pacsuli akkordjai kerekítik egésszé. Romantikát kedvelők illatpárosa!

soulmate

Avon Femme és Homme parfümpáros

Az Avon sztár illatpárosa a ragyogást, csillogást, glamourt ragadta meg, melyet könnyedén belecsempészhetünk a hétköznapjainkba ezekkel az illatokkal. A Femme igazi gyümölcsös ragyogás virágos nőies bombával, melyet a púderes fás-pézsmás akkord puhít meg. A Homme férfiasan élénk illat erőteljes cédrusos jeggyel, melyet borssal izzítottak fel, és írisszel tompítottak. Klasszikus stílust kedvelők illatpárosa!

Avon-Femme-Homme

Giorgio Armani Code parfümpáros

Ó, anyám, ez aztán a dögös illatpáros. A Code pour Homme-t imádtam a páromon, rajta kifejezetten jól működött az édeskés pézsma, melyet ánizzsal bolondítottak meg, és rózsával tettek ellenállhatatlanná. A Code pour Femme maga a csábító dög! Szó szerint mézédes, egyszerre ragyogó, kirobbanóan élénk és érzékien buja. Friss szerelmeseknek, izzó éjszakákhoz!

armani code2

Carolina Herrera 212 VIP parfümpáros

Party time! Carolina Herrera 212 sorozatába lehelt elképesztő ritmust a VIP energiabombájával. A 212 VIP női változata maga a rumba áztatott vanília, egzotikus gyümölcsös felhanggal, harsány, ahogy egy partyn ez kötelező, ultra csajos, modern és nyüzsgő. A 212 VIP Men ugyanazt a csavart tudja, mint a női illat: a fő alkotóelem, és a leghangosabb jegy az alkohol, itt a vodka, majd itt is a szenvedélyes passionfruit zamata csattan fel, majd pedig a gazdagon fűszerezett bőrös akkordok muzsikálnak intenzíven. Nagyon dögös, nagyon bulis illatpáros.

212 vip

Calvin Klein Contradiction parfümpáros

1998 óta ha parfümpáros, akkor Contradiction. Nagyon egyedi, összetéveszthetetlen illatok,valóban testi-lelki szerelmespároknak, akik nem félnek megmutatni izgalmas szerelmüket a világnak. A Contradiction női változata telis tele van meglepő fordulatokkal, eukaliptusz, szantál, liliom, akác, szeder…a megunhatatlan, a kiismerhetetlen szerelmes nő! Míg a férfi Contradiction aromás-fás akkordjával harmóniát, erőt, dominanciát és szorosan ölelő karokat sugároz. Összeszokott, izgalmakra, ismeretlenre vágyó szerelmeseknek!

ck_contradiction

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter