Beauty-percek: Lush tavaszi újdonságok

Hűséges blogolvasók már tudják, hogy odavagyok a Lush termékeiért, több okból is: lenyűgöz környezettudatosságuk, a Lush termékek vásárlásával úgy érzem, én is sokat teszek azért, hogy a bolygónk élhetőbb legyen. Másrészt nekem nagyon bejön a Lush “illata“, az, hogy minden terméküknek fantasztikusan természetes, nyers és erőteljes illata van, végül pedig mint a modern kor gyermeke, a beauty világában tett erőfeszítésük arra, hogy valami újat, jobbat és környezettudatosabbat létrehozzanak komoly előnyt jelent számomra. Idén tavasszal sem maradunk újdonságok nélkül, ha Lush-ról van szó, már az üzletekben és a webshopban elérhetőek a legújabb termékek.

lush tavaszi újdonságok parfümblog

Három újdonságot teszteltem a héten, de ami igazán lenyűgözött, az az új Lush kézikönyv, amely rendhagyóan a tartósításról szól. Tanult ember vagyok, és van némi rálátásom a kozmetikai iparra, de ezt a kézikönyvet nem tudtam letenni. Megdöbbentő és valóban felvilágosító hatása van, gyakorlatilag rájöttem, hogy semmit sem tud(tam)ok a fogyasztási cikkek tartósításáról, és most – Köszi, Lush! – már sok mindent értek. Többek között azt is, hogy a Lush miért kísérletezik annyit a termékeivel, hogy mit is jelent az öntartósítás, hogy a parabén tényleg annyira mumus-e, és hogy a méz, a só, a glicerin, az agyag és a természetes vajak miért játszanak fontos szerepet abban, hogy kiküszöbölhessük a szintetikus tartósítószereket. Ha van egy kis időtök, mindenképpen látogassatok el valamelyik Lush üzletbe és lapozzátok fel ezt a füzetet, ha már kifáradtatok az újdonságok tesztelésétől, máshogy fogjátok látni ezentúl a kozmetikumokat.

lush szájöblítő tabletta

Öntartósító, könnyen hordozható új innováció a szilárd szájfrissítő tabletta, 3 különböző aromával: Creme de Menthe mentollal, Pan Galactic Gargle Blaster citrommal és Ugai zöld teával. Elég csak 1 tablettát szétrágni, egy korty vizet kortyolni hozzá, és indulhat a szédületes öblögetés, igazi pezsgés indul be a szájban. A Creme de Menthe izmos kis mentolos darab, nekem utána jó ideig friss, mentolos volt a leheletem, a citromos Pan Galactic Gargle Blaster után úgy érzem, hogy teljesen felfrissült a szám, a citrom frissessége egyfajta tiszta érzetet kölcsönöz.

És hogy mikor jönnek jól ezek a szájfrissítő tabletták? Nos, én egy nap minimum háromszor fogat mosok, reggel, ebéd után és este lefekvés előtt. Aztán meg akkor is, amikor olyan ételt eszek napközben, vagy jelenésem van. Éppen ezért évek óta mindig van nálam fogkefe és fogkrém a táskámban, és én vagyok az az ember, aki nem fél bárhol megmosni a fogát. De vannak olyan szituációk, amikor nem szívesen állok neki percekig fogat mosni, nos, ekkor kell a szájfrissítő tabletta! Bár nem helyettesíti a fogmosást, elképesztő pezsgésével és intenzív aromájával csodásan felfrissíti a számat. Kis dobozban sok kis tabletta, lehet, hogy ki is váltom a fogkefe-fogkrém párost a táskámban vele.

lush plum rain tusfürdő

Másik újdonság, amelyet használok, egy tusfürdő, a Plum Rain – igazi rejtély. Szilva, eső, mandarin, Szicília, mégis ezek hogy jönnek össze egy termékben. A glicerin alapú tusfürdő inkább géles állagú, kellően habzik, tisztít, és hidratál – legalábbis nekem nem szárította a bőröm, és ez kész csoda! Az illata vibrálóan friss, amely totálisan ellentmond mély lila színének (nyugi, nem fog meg semmit). Sósszilva-forrázat és friss szilvalé van benne, amelynek illata nem a szilvalekvárból ismert szilváéval egyenlő. Gyümölcsös, enyhén édeskés aromájú, mely a szicíliai mandarinolajjal és illatosfa (osmanthus) abszolúttal garantáltan felráz egy álmos reggelen. Inkább friss, üde illatnak mondanám, mint érzékinek vagy nehéznek. Bár én szappanpárti vagyok, és általában a Lush szappanjait használom, most örömmel használom a Plum Rain tusfürdőt, pláne azért, mert nem szárítja a bőrömet, mint sok más tusfürdő. Sajnálom, hogy nincs hozzá testápoló, tavasszal isteni lenne.

A Lush újdonságait megtalálhatjátok a Lush üzleteiben és a Lush webshopjában is!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter