Beauty-percek: Lush Valentin nap 2017

Hát ide is elérkeztünk, még alig ocsúdtam fel a karácsonyi hangulatból., máris itt a báli-farsangi szezon, és természetesen a Valentin nap! Amit mi a Zurammal tartani szoktunk. Mert bár Valentin naptól függetlenül próbálunk figyelmesek lenni egymással, de kapva kapunk minden jeles napon, amin megünnepelhetjük magunkat. Általában kényeztető apróságokról van szó, bonbon, izgalmas testápoló szerek, masszázsolajok, mozi, vacsora, a lényeg, hogy együtt töltsünk már nyugodt órát. Mert – és itt jön a 18-as karika – azért valljuk be, egy jó kis masszázstömb vagy fürdőbomba este a kádban, egy izgató illatú testápoló tudjuk hova vezet, na! 😛 A Lush-nál mindig van mivel és miért ünnepelni, nagyon szeretem, hogy a márka aktívan reagál az embereket körülvevő ünnepekre vagy éppen aktuális kérdésekre, és szimpatikus a figyelem is, amivel az egyes ünnepköröket kiemelik. Tudom, hogy sokan itthon mű-ünnepnek tartják a Valentin napot, én meg azt mondom, aki szeretné, hadd ünnepelje meg úgy, hogyan akarja. Innen köszi a Lush-nak, hogy itthon is élvezhetjük a limitált kiadású termékeket.

Parfümblog lush valentin nap 2017

Namost mi együtt élünk egy 3,5 éves öntudatos kislánnyal, úgyhogy az is megesik, hogy a romantikázásra félretett fürdőhabot mondjuk ő használja el. Akkor meg pláne megszólítva érzi magát, ha az a fürdőhab ne adj Isten katica formájú, mint az ő óvodai jele, úgyhogy az csakis az övé lehet. Mivel már nagyon jól ismeri a Lush termékeket, mert sokat használjuk itthon őket, tudja, hogy a szilárd katicás fürdőhabból elég letörni egy kis darabot, és egy fél kádnyi vizet garantáltan behaboz és beillatosít. Így nekünk is marad belőle. A Ladybird habfürdő lazít és felfrissít a borsmentaolaj és a gerániumolaj segítségével.

parfümblog lush valentin nap 2017

 

Személyes kedvencem a kakaóvaj alapú, kissé pikáns virágillatú (neroli, citrom, csipkebogyó, aloe vera) Love Spell masszázstömb. A bőrön felmelegedve lehet istenien dolgozni vele, végigdögönyözni a fáradt testet, utána hagyni, hogy a bőr felszívja az értékes összetevőket. Bár én odavagyok a masszázsolajokért, ez a tömb simán veri őket.

products_valentines_2016_love_spell

Már tavaly is beszereztem egy szivárványszínű, csillámunikornis szarvat, aminek naná, hogy a felét Polli morzsolta el a fürdővizébe. Idén eldugtam, úgyhogy mind az enyém lesz! 🙂 Az Unicorn Horn szilárd habfürdőből elég egy kis darabot elmorzsolni a kádba folyó vízzel, és garantált a móka! Isteni levendulaillat gondoskodik arról, hogy a kádból ne akarj kiszállni egyhamar.

hero_unicorn_horn_bubblebar588Fürdőbombával fürödni egészen egyedülálló élmény, évek óta kísérletezek mindenféle darabbal, legjobban azt szeretem, ha kellően pezseg és intenzív az illata. Az Over and Over fürdőbomba annyi pluszt nyújt a többi fürdőbombához képest, hogy kakaóvajba mártott, így azonnal hidratálja a bőrt. Írisz és citrom illatú, felpezsdítő!

IMG_1382

Természetesen nincs a Lush-nál ünnep ajándékcsomagok és ajándékcsomagolás nélkül, egyszerűen szenzációsak ezek a csomagok, legszívesebben az ember (lánya) felvásárolná az összeset! Az egyedi, limitált csomagolókendőket pedig azért ajánlom szívből, mert miután “kifogyasztottuk” belőle amit ki kellett, a kendőket szépen fel tudjuk használni, akár újbóli csomagolónak, vagy nyakra, fejre kendőnek, vagy a gyereknek tökéletes mint kis tavaszi sál. Trendi! 😉

front_happy_valentines_day_valentines_gift roses_knot_wrap_spring_gift valentines_happy_valentines_day_gift_pr valentines_in_your_dreams_gift_pr valentines_lots_of_love_gift_pr

 

Végül nem maradhatnak el a csókos ajkak. Bevallom, finoman szólva is szkeptikus voltam a The Kiss ajakradírral, amely tengeri só alapú, és konkrétan ehető, de olyan szinten “überjó”, hogy nem is tudom, hogyan tudtam élni nélküle. Kb hetente-kéthetente elég egyszer átradírozni az ajkat (és utána lenyalogatni), bársonyos simaságú lesz! Erre a bársonyajakra pedig tökéletes a finoman színezett The Kiss ajakápoló, aminek a nyári változatáért egyenesen odavoltam, amíg el nem fogyott. Megéri az árát: shea vaj, dinnye olaj, jojoba olaj és mandula. Mondjuk, ezt ne egyétek meg, az összetevők ellenére 🙂

product_mouth_valentines_lip_gloss_the_kiss

 

 

A limitált Valentin napi termékeket, ajándékcsomagokat megvásárolhatjátok a készlet erejéig a Lush üzletekben (itt a lista), illetve a Lush webshopjában! Érdemes sietni, amíg még van! 🙂

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter