A dögös, a frissítő, a csoda és a mennyország – Lush parfümöket próbáltunk!

Nagyon szeretem a Lush parfümöket, mert ha azt akarom, hogy valóban természetes, igazi valójukat megmutató összetevőkből készített illat bontakozzon ki rajtam, akkor szinte mindig egy Lush illathoz nyúlok. Bitang tartósak, és izgalmasak az orr számára, hiszen bár játékosan, de a kendőzetlen, nyers valójukat mutatják meg bennük az illatanyagok…értitek, no! 🙂

2015-07-12 13.52.00

A napokban négy Lush illattal játszottam, és azt is elmondhatom, hogy ki lettek próbálva 32 fokban és 20 fokban is – köszönhetően ennek a remek időjárásnak… 🙂

Mivel is kezdhettem volna, mint a Sun parfümmel, mely maga a nagy betűs Frissítő illat: brazil narancs és mimóza, mintha a harsány olasz signorina és a szűzies lányka fogott volna kezet ebben az illatban, hol elcsendesedik és tompán édesített púderillat lesz, hol a szantálfával izgatott narancs robban ki a kompozícióból. Mondhatom, hogy melegben igazán megállja a helyét. Vicces tudni, hogy a megalkotója, Mark Constantine, a Lush megálmodója és a fővezére, akkor álmodta meg ezt az illatot, miközben autózott a sztrádán és a nap helyére egy nagy narancsot képzelt el. Nem csak nyáron használható, hiszen annak tökéletes választás, aki nem akar harsány, erőteljes illatot viselni, mégis szeretne finom illatfelhőt a nyaka köré.

Sikkim Girl, akire a legjobban kíváncsi voltam, igazán levett a lábamról, bár lelövöm a poént így az elején, ez az illat volt a legjobb rajtam. Pedig ki volt téve kánikulának, játszótéren való izzadásnak, elegáns összejövetelnek és laza shoppingnak. Állta a próbát, mi több, napokig nem tudtam elszakadni tőle… Csupa egzotikus virágillat (jázmin, frangipáni, tubarózsa)  meleg, mély, érzéki vaníliába ágyazva. Rendkívül komfortos illat, annak ellenére, hogy kifejezetten ütős, erős illatfelhővel nyit, szépen lecsendesül és egy valóban érzéki, nőies illat marad a bőrön, melyet simán lehet viselni napközben is. Én egyik alkalommal megbolondítottam egy adag Lust-tal, no nem tudtam saját magamtól elszakadni, annyira finom illat vett körül.

Mert kérem ez a bizonyos Lust maga a dög, a két lábon járó csábítás, az erotika és minden ami szex. Ennyi.

Így vélekedik Mark Constantine, a Lust alapítója az illatról:

?Szerintem az ember abban jó, amit örömmel csinál. Nagyon, naggyon szexi, kendőzetlenül vágyteli illatot akartam készíteni, és íme, ez lett az. Nagyon örülök neki! Már rég szerettem volna ilyen illatot kreálni, de nem voltam elég bátor hozzá. A briteknek mindig problémájuk van a szexi illatokkal, állandóan úgy érzik, hogy köntösbe kell burkolniuk és kalapot kell nyomniuk a fejébe. Én viszont most gátlástalanul végigmentem az úton.?

Tömény, valódi jázmin, ultra erős, vagy még annál is erősebb, soha az életben ilyen tartós jázmin illatot nem próbáltam! De a Lust több mint csak nyers jázmin. A legizgatóbb alapanyagok köré ágyaztak meg neki: szantálfa, vanília, rózsa és ylang-ylang, csak hogy valóban egy afrodiziákum legyen. Nagyon finoman kell adagolni, ha napközben is szeretnénk viselni.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a Vanillary, ami egy igazán valódi vanília illatot takar, enyhe karamellás jelleggel és szintén rendkívül jó sillage-zsal és tartóssággal. Meleg, puha és ennivaló, valahogy így képzelem el a mennyországot, biztos Lush Vanillary illattal van illatosítva. 🙂

Jó hír, hogy a neten is megvásárolhatjátok őket a lush.hu oldalon, valamint pénteken nyit a legnagyobb Lush bolt a Westendben, az első emeleten, nézzetek be, és szaglásszatok, megéri!

Andrea



1 thought on “A dögös, a frissítő, a csoda és a mennyország – Lush parfümöket próbáltunk!”

  • Már régóta kíváncsi vagyok a Lustra, pont a jázmin miatt… Eddig úgy tűnik a Bvlgari Jasmin Noire a befutó, de csak úgy tűnik, mivel rendkívül rossz teszterekbe futottam bele…szerintem. Hagyják megromlani, nem cserélik le, és nem lehet érezni az illatot megfelelően. Talán a Corvin Müllerben megpróbálom még egyszer…hátha.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter