The Body Shop Italian Summer Fig – Nyerd meg a olasz nyár illatát!

***UPDATE: megtörtént a sorsolás, a boldog nyertes pedig “Rékuska”, r…@freemail.hu email címmel, köszönöm mindenkinek a játékot!***

Csak kapkodom a fejem az új The Body Shop koncepciókon, annyira jó ötleteik vannak az idei évben, hogy kedvencet sem tudok választani, mert mind ugyanolyan ütős és jó. Az idei nyarat a frissítő Virgin Mojito-val indították, melyet gyakorlatilag majdhogynem szétkapkodtak (siess, hogy még neked is jusson!), a nyár közepén pedig berobbantak a Világ Illatai sorozat új darabjával, az Italian Summer Fig-gel, mely a hamisítatlan olasz nyarakat idézi.

italian summer fig parfüm

“Arnaud Winter és Constance Georges Picot parfümkészítők állították össze az illatot, és közben ők is felfedezték a füge iránt érzett szenvedélyüket: ?Az olaszországi tengerparton autózva bárhova is mentem, mindenhol megcsapott a nap érlelte fügék illata,?meséli Arnaud Winter. ?A pugliai füge aromája legalább olyan egyedi, mint az íze, édesen lédús egy kis diós beütéssel. Tökéletes kiegészítője bármilyen nyári hangulatnak, ezért került az új illat középpontjába.?

Az illat gazdagításaként a finom pugliai fügéket még további gondosan kiválasztott alapanyagokkal ötvöztük, hogy megalkossuk a tökéletes nyári illat harmóniáját. A felső illatjegyek hűvös ropogósságukat a szőlőleveleknek és krókuszoknak köszönhetik, melyek tökéletesen megragadják a fügefák frissességét. A szívjegyet nőies virágillatok, például a toszkán rózsa alkotják, az illat alapjegyiben pedig megtalálhatjuk a tölgyfa fás érzékiségét.

Eau de Toliette 50 ml
Eau de Toliette 50 ml

A megújult Voyage kollekció legújabb darabjaként igazán egyedi színt és ritmust visz az utazás ihlette parfümkollekció dallamába, hiszen a füge rendkívül izgalmas parfümösszetevő, nagyon sokan kedvelik zöld-tejes jellege miatt, mely kifejezetten frissítő viselet nyári napokon. A fejjegyben helyet kapó füge csupa zöld-fanyar, már-már éles zöldes akkordot kap társul, kiemelve a füge jellegzetes zöld-friss jellegét. A szívjegyben a nőies, púderes és enyhén földes jellegű rózsa-sáfrány páros mellé egy adag virágos jegyet is illesztettek, ellensúlyozva a fejjegy zöld jellegét. Nagyon jól működik az oak fa alaptónusával és a meleg, balzsamos ámbrával az illat, ettől kifejezetten tartós alapot kap. Bár sokan keresik a virágos-gyümölcsös-édes illatokat nyáron, nem mindenkinek állnak ezek jól. Ha valami egyedi, szokatlan de izgalmas illatra vágysz, próbáld ki az Italian Summer Fig kollekciót, nem fogsz csalódni! Már kapható a The Body Shop üzleteiben és a thebodyshop.hu oldalon!

Testvaj
Testkrém

********************************JÁTÉK!************************************

Megújult a Világ Illatai sorozat, csodálatos, nőies külsőt kapott, ennek örömére egy szerencsés olvasó 3 The Body Shop illatmintával lehet gazdagabb! (1 db Indian Night Jasmin, 1 db Japanese Cherry Blossom és 1 db Italian Summer Fig)

A játék egyszerű: itt a blogon, ennél a posztnál hozzászólásként elég megírni, hogy melyik parfümöt használod legszívesebben nyáron! (ne ijedjetek meg, ha nem jelenik meg azonnal a hozzászólásotok, nekem előtte moderálni kell, azaz elfogadni.)

A hozzászólásokat 2015. július 16. éjfélig várom, utána sorsolok, és értesítem a nyertest!

Sok szerencsét!

Andrea



52 thoughts on “The Body Shop Italian Summer Fig – Nyerd meg a olasz nyár illatát!”

  • The body shop italian summer fig, clinique happy heart

  • Nyáron a testpermetek a kedvenceim, jelenleg a TBS shea vajas illata.

  • Ezen a nyáron leginkább az OLO fragrance mintákat használom, amég van belőlük. Nagyon kellemes, gyógynövényes, nyugtató illatuk van. 🙂

  • Imádom a friss illatokat, jelenleg Estée Lauder Pure White Linent használom.

  • Issey Miyake L’Eau de Issey, hűsítő dinnye és gyöngyvirág, imádom 🙂

  • roberto cavalli paradiso ez most az aktuális kedvencem

  • Az idei nyári illatom tagadhatatlanul: Antonio Banderas Her golden secret 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter